Phoenix
Moderatör
Editör
Bilgisayar linkleri dün akşam saatlerinde güncellendi. Oyunu silip tekrardan indirmeniz gerekmektedir.
Bilgisayar linkleri dün akşam saatlerinde güncellendi. Oyunu silip tekrardan indirmeniz gerekmektedir.
Güzel, özellikle diğerleri rotasını beğeneceğini düşünüyorumSahnelerin yoğunluğu nasıl hocam?
Oyunun bitmesini beklersen daha çok bekleyebilirsin. 1,5 yılda bir bölüm çıkarıyor namussuz yapımcıbir bitmedi gitti şu oyunda bitsede oynasak .oynasam desem 1 sene sonra yeni bölüm çıkartacak ne anlamı var .umarım biterde aşırı övülen şu oyunu oynayabilirim diğer oyunu efsaneydi benim için bu oyununda güzel olduğundan şüphem yok
sorun değil sadece adult oyun oynamıyorum .Oyunun bitmesini beklersen daha çok bekleyebilirsin. 1,5 yılda bir bölüm çıkarıyor namussuz yapımcı
Bulmacanın partları Discord sunucumuzda paylaşıldı orayı ziyaret edip bulmacaya bakabilirsiniz.Oyundaki bulmacayı geçemiyorum isteğe bağlı görev olarak ve X denen kişiyi Leon demesine rağmen başka yerlerde denememe rağmen bulamıyorum sanırım bu iki isteğe bağlı görevde sorun var
Belirli bir süre geçtikten sonra herkesin erişimine açılacak.Yakında normal üyelere izin verilirmi yoksa hep viplere acikmi
Oo diğerleri rotası severiz. Save game var mı peki aktarmak için?Güzel, özellikle diğerleri rotasını beğeneceğini düşünüyorum
Beta üyeliği alamıyorum aoc shop sitesinde host eror veriyor
Kurulumsuz düşük boyutlu versiyonu 1-2 gün içinde eklenirSon güncellemenin Otomatik kurulmuş şekilde indirme dosyası yok mu
Her oyun gibi Being a Dikte beta sürecine girdi. Betadan çıkışı için net bir tarih söyleyemem bu yuzden şimdilik mağazamızdan destekçi paketi satın almadan oynayamazsınız.Şimdi son sezonu oynamak için destekçi vip mi gerekiyor?
o sorun değil hangi paketi almamız gerekiyor onu sormuştumHer oyun gibi Being a Dikte beta sürecine girdi. Betadan çıkışı için net bir tarih söyleyemem bu yuzden şimdilik mağazamızdan destekçi paketi satın almadan oynayamazsınız.
vip oyunları oynamak gibi bir düşüncen yoksa en düşük paket bile iş görür.o sorun değil hangi paketi almamız gerekiyor onu sormuştum
Destek paketlerinin açıklamalarında neleri kapsadığı yazmakta, betadaki bir oyuna erişmek için 'Destekçi Plus' üyeliği yeterli.o sorun değil hangi paketi almamız gerekiyor onu sormuştum