Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
F

fatiht

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
arkadaşlar bu oyunu oynayalı en son 1 yılı geçiyordur.
O zamanki oyunda evi tamir ediyorlardı sonra tek bir kızla ilerlemek zorunda olduğumuz dayatılıyordu. Bundan dolayı oyundan soğumuştum. Bize 10-20 tane kız gösterip sadece bir tanesiyle devam et zorunluluğu bana saçma geliyor. Şimdi halen oyun aynı şekil mi devam ediyor, yani sadece halen bir kız arkadaşa mı sahip olabiliyoruz?

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bir bitmedi gitti şu oyunda bitsede oynasak .oynasam desem 1 sene sonra yeni bölüm çıkartacak ne anlamı var .umarım biterde aşırı övülen şu oyunu oynayabilirim diğer oyunu efsaneydi benim için bu oyununda güzel olduğundan şüphem yok

Thewolf

Thewolf

Destekçi Plus
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
B

babapiro3169

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Evet. Oyunlar ilk olarak beta sürecine/ erken erişime geliyor ayrıca bu süre boyunca yaşanabilecek hatalarda gideriliyor ve beta sürecinin katılımına, oyunun durumuna göre herkesin erişimine açılıyor.
Ama şuan bütün bölümler öyle 1ve2. Sezon fln bu normalmi duzelicekmi beta sürümden çıkınca

Thewolf

Thewolf

Destekçi Plus
Kredi
0$
Burda takıldım ana görev odadan çık ama odadan çıkmaya çalışınca böyle diyor yan görevleri yaptım etrafda başka etkileşimde yok ne yapmam lazım

Ekran görüntüsü 2025-03-11 033024.png

KenZ

KenZ

Güncelleme Abonesi
Destekçi Plus
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
0$
Prisoner

Prisoner

Destekçi Plus
Kredi
15$
Bulmacayı doğru çözememe rağmen kabul etmiyor ve geçemiyorum yeni linke o hatanın çözümü da dahil mi?

Thewolf

Thewolf

Destekçi Plus
Kredi
0$
11.bölümde böyle bir hata alıyorum hiç bir şekilde yok sayılmıyor

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-03-11 222648.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-11 222648.png
    2.8 MB · Görüntüleme: 24
  • Ekran görüntüsü 2025-03-11 222703.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-11 222703.png
    253.3 KB · Görüntüleme: 24
Thewolf

Thewolf

Destekçi Plus
Kredi
0$
Hayır bugün öğlen indirdim kendi savemde oynuyordum böyle bi hata verdi savelerde sıkıntı olur diye siteden saveleri yükledim yine aynı hatayı veriyor

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Şuana kadarki en kötü bölüm sonuydu. Bölüm ise genel olarak ortalamanın bir tık üstüydü. Nedeni ise beklentileri hep yüksek tuttuğumuz için bence. 11.bölüm oldu hikayesel anlamda bir tık gelişmeli artık. Tamam animasyonlara, grafiklere diyecek laf yok. Neyse bölüm uzunluğu güzel, olay örgüsü 12.bölüm için zemin hazırlamış, eğlenceli bölümdü. Sonraki bölüm 1.5 yıl sonra gelir 😀

P

poloxa6338

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Şuana kadarki en kötü bölüm sonuydu. Bölüm ise genel olarak ortalamanın bir tık üstüydü. Nedeni ise beklentileri hep yüksek tuttuğumuz için bence. 11.bölüm oldu hikayesel anlamda bir tık gelişmeli artık. Tamam animasyonlara, grafiklere diyecek laf yok. Neyse bölüm uzunluğu güzel, olay örgüsü 12.bölüm için zemin hazırlamış, eğlenceli bölümdü. Sonraki bölüm 1.5 yıl sonra gelir 😀
Sahnelerin yoğunluğu nasıl hocam?

S

Sagecimm

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oynayan arkadaşlar ,sage rotası hakkında ne düşünüyorsunuz ve bekar rotasındaki kızlar ile ciddi ilişki oluyormu?

Üst Alt