Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
D

dijibig

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
biri bana tüm yollar için güncel save linki verebilirmi? bendeki kayıt dosyalarını kaybettim maalesef. bir save buldum ondada şu ekranda kalıyor.

Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.

bütün yollara ihtiyacım var. bendeki kayıt sosyalarında hepsi vardı :(

O

onurbaharr

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
arkadaşlar 2.sezon save alamadım 3.sezon oynayamıyorum yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor.teşekkürler

CemAltun12

CemAltun12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
cadılar bayramı Parti bölümünde hiçbir partnerim olmadığı halde ve Quiin'in dediğini yaptığım halde ona tıklayamıyorum ve 2 tane kızla beraber oluyorum, bu hatayı nasıl çözebilirim.

O

osman16

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
"The application was unable to load a required virtual machine component. Please contact the publisher of this application for more information. " Hatasını alıyorum ne yapmalıyım?

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
cadılar bayramı Parti bölümünde hiçbir partnerim olmadığı halde ve Quiin'in dediğini yaptığım halde ona tıklayamıyorum ve 2 tane kızla beraber oluyorum, bu hatayı nasıl çözebilirim.
Bunun için belli başlı şartlar var, quinn ile ilişkin iyi olmalı. Önceki sezonlarda bazı birliktelikleri yapman gerek ve son olarak ona zaten tiklanmiyor başka birine tikliyorsun ve günü bitir dediğinde geceyi kiminle geçirmek istersin seçeneği çıkıyor işte orada quinni seçmen gerek

Escobar1945_

Escobar1945_

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu son sezonu indirip kurma işini nasıl yapıyoruz kurulum videosunda gösterdiği gibi yapıyorum ama olmuyor

L

lolitask

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Piyasadaki en iyi oyun beklemeye değer ancak güncellemeler çok geç oluyor. Yapımcı biraz daha kafa yorsa keşke :/

U

Unbe

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Elinize emeğinize sağlık ama uygulama tüm dosyalara erişim izni istiyor ne yapmalıyım

CemAltun12

CemAltun12

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bunun için belli başlı şartlar var, quinn ile ilişkin iyi olmalı. Önceki sezonlarda bazı birliktelikleri yapman gerek ve son olarak ona zaten tiklanmiyor başka birine tikliyorsun ve günü bitir dediğinde geceyi kiminle geçirmek istersin seçeneği çıkıyor işte orada quinni seçmen gerek
işte hepsi tamam ama olmuyor o 2 tane kız geliyor sürekli

A

antonov

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba,

Uygulamayı çalıştırırken aşağıdaki hatayı alıyorum:
"Turbo.net - The application was unable to load a required virtual machine component. Please contact the publisher of this application for more information."

Bu hatayı aldım ve çözüm için birkaç yöntem denedim:

• Uyumluluk moduyla çalıştırmayı denedim, ancak sorun devam ediyor.
  • Antivirüs programını devre dışı bıraktım, yine sonuç alamadım.
  • Uygulamayı zip dosyasından çıkartarak çalıştırmayı denedim, fakat yine aynı hata ile karşılaşıyorum.
  • Bilgisayarı yeniden başlattım, ancak sorun çözülmedi.
Bu hatanın çözülmesi için yardımcı olabilir misiniz? Yardımınızı bekliyorum.

S

sercan50

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
elinde sezon 2 save olan varmı sezon 3 oynamak istiyorum

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yeni bölüm çıkış tarihi 7-21 mart olarak duyuruldu. Birden fazla çıkış tarihi var üye olunan kademeye göre ama en erkeni 7 mart. Sonunda diyelim.

Üst Alt