B
br4kcem
Kayıtlı Üye
Yani being a dikin yeni sezonunda sıkıntı olmayacak mıO hata yeni Türkçe oyunlarda yok, eski oyunlarda var. Yeni portlanacak oyunların hiç birinde de olmayacak.
Yani being a dikin yeni sezonunda sıkıntı olmayacak mıO hata yeni Türkçe oyunlarda yok, eski oyunlarda var. Yeni portlanacak oyunların hiç birinde de olmayacak.
Daha önce banlamış olabilirsin veya vpn açmayı unutmuşsundur malum platform Türkiye'de erişim engelli..Discord kapandımı ?neden giremiyorum?
Discord sunucumuzda Yardım ve Hatalar kanalında çözümlü videosunu bulabilirsin, iyi forumlar..Kurulum yapamıyorum da
Data klasörüne kurulum dosyasını taşıma yaptırmıyor telefon
Daha önce banlamış olabilirsin veya vpn açmayı unutmuşsundur malum platform Türkiye'de erişim engelli..
Nasıl VPN kullanarak discord indireceğim yardımcı olur musunuz?zDaha önce banlamış olabilirsin veya vpn açmayı unutmuşsundur malum platform Türkiye'de erişim engelli..
Evet, Being a DIK Türkçe Adult Oyununu IOS'da nasıl oynarım? (JAILBREAKSİZ) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman buradaki kurulum ileİos a indiriliyormu telefon için
Telefondaysan apk olarak indirebilirsin pc'deysen tarayıcıdan girebilirsin. Giriş yaparken vpn açarsın işin bitince kapatabilirsinNasıl VPN kullanarak discord indireceğim yardımcı olur musunuz?z
Evet. 1 aylığına çıkacak olan beta oyunlarına erişebilirsiniz. 1 aylık süre bittiğinde erişiminiz sona erecek.1 aylık destekçi plus aldık diyelim ve oyunu indirdik. 1 ay sonra süre dolduğunda parasını verip aldığımız oyunu oynayamayacakmıyız ? tekrar ücret mi vermemiz gerekecek ?
Discord sunucumuza grip kayıt dosyası indirebilirsiniz.Bu oyun için üyelik almak istiyorum ama oyuna baştan başlamak istemiyorum ve bir kayıt dosyam yok son sürümü oynamak için nasıl kayıt dosyasını oyuna kuracağım
kanka kredi alma linki kırık düzeltir misiniz
Ben 3 güncellemedir oynamıyorum bölüm 6 ile beraber kendini baya belli etmişti zaten böyle olacağı ancak oyunun kitlesinin %95i bu haliyle de memnun yapılacak bir şey yok.Aga ben bu oyundan ümidimi kestim ya. Cake iyice mala bağladı, her sürümde parti yapıyoruz yok sevişiyoruz bilmem ne. Hikayede ne ilerleme ne de gelişme olmuyor. 2-3 yıl önce Bella'nın odasını sır olarak vermişti hala Bella'nın odasını görüces. Koca bir yıl boyunca sadece 1 bölüm ilerletiyor onda da hikaye ilerlemiyor. Byferohck hikayesi çok kötü ve ilerlemiyor diyordu haklı çıktı. Ben SG'den devam aga.
Evet yüklenebiliyorios nasıl oluyor. iphone cihazlara yüklenebiliyor mu?