Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
K

KYQ

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
arkadaşlar elinizde aktarma dosyası varmı sitedeki link çalışmıyor

T

Tuncay54

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
3.sezona başlarken böyle bir sorun çıkıyor ne yapmam gerekiyor

Ekli dosyalar

• 1000177118.jpg
    1000177118.jpg
    183.4 KB · Görüntüleme: 46
WhideBabma

WhideBabma

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaşlar bilgisayar için aktarım nasıl yapılıyor bilen var mı 3. sezonda aktar dediğimde boş gözüküyor.

tstemy

tstemy

Çevirmen
Kredi
1$
3.sezona başlarken böyle bir sorun çıkıyor ne yapmam gerekiyor
Arkadaşlar bilgisayar için aktarım nasıl yapılıyor bilen var mı 3. sezonda aktar dediğimde boş gözüküyor.
Merhaba, gerekli kayıt dosyaları
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
sunucumuzda bulunmaktadır. Sunucuya katıldıktan sonra indirip kurabilirsiniz.

C

cobra.54sakarya

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ABİ SADECE TÜRKÇE YAMÖA LAZIMMM ADMİNNN

Y

ymn110011

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba,

Uygulamayı çalıştırırken aşağıdaki hatayı alıyorum:
"Turbo.net - The application was unable to load a required virtual machine component. Please contact the publisher of this application for more information."

Bu hatayı aldım ve çözüm için birkaç yöntem denedim:

• Uyumluluk moduyla çalıştırmayı denedim, ancak sorun devam ediyor.
  • Antivirüs programını devre dışı bıraktım, yine sonuç alamadım.
  • Uygulamayı zip dosyasından çıkartarak çalıştırmayı denedim, fakat yine aynı hata ile karşılaşıyorum.
  • Bilgisayarı yeniden başlattım, ancak sorun çözülmedi.
Bu hatanın çözülmesi için yardımcı olabilir misiniz? Yardımınızı bekliyorum.
dostum aynı sorunu bende yaşadım her türlü yolu denedim olmamıştı taki sürümümü win 11den win 10 a düşürüne dek win 10a geçince tüm sorun çözüldü

B

babapiro3169

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
La ne zaman geliyo yenisi bilen yokmu kesin bilgi lazım

-'StroK!#

-'StroK!#

Destekçi Plus
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
çevirisine başlandı mı acaba ne zaman gelir ? bugün yeni sürüm yayınlandı

B

br4kcem

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yeni bölüm gelmek üzere ama windowsun son sürümündeki sıkıntıdan dolayı sitedeki çoğu oyun "Turbo.net - The application was unable to load a required virtual machine component. Please contact the publisher of this application for more information." hatası veriyor ve being a dik de bunlara dahil. Bunla ilgili yapılabilecek bir şey var mı? Windows sürümünü küçültmek ya da telefondan oynamak istemiyorum. Sitenin yapabileceği bir şey var mı diye soruyorum..

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Yeni bölüm gelmek üzere ama windowsun son sürümündeki sıkıntıdan dolayı sitedeki çoğu oyun "Turbo.net - The application was unable to load a required virtual machine component. Please contact the publisher of this application for more information." hatası veriyor ve being a dik de bunlara dahil. Bunla ilgili yapılabilecek bir şey var mı? Windows sürümünü küçültmek ya da telefondan oynamak istemiyorum. Sitenin yapabileceği bir şey var mı diye soruyorum..
O hata yeni Türkçe oyunlarda yok, eski oyunlarda var. Yeni portlanacak oyunların hiç birinde de olmayacak.

S

smhpr0q

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Android'de sezon 1-2yi bitirdim sezon üçe geçtiğimde kayıtlı dosya istiyor nasıl yapacağım tarif eder misiniz?

B

babapiro3169

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Android'de sezon 1-2yi bitirdim sezon üçe geçtiğimde kayıtlı dosya istiyor nasıl yapacağım tarif eder misiniz?
Kral ilk oyunu bitirdiğinde kayıt aliyosun sonra o oyunu sil yenisini yükle yani 3. Sezonunu direkt giriş yapınca kayıt dosyan görünüyor basıp devam ediyosun yani ben öyle yaptım ve oldu başka yolu yok zaten

L

Lhidor

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Beklenen an geldi ve indirme başladı hadi herkese bol eğlenceler

Staylex

Staylex

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Şuan destekcı vip ler mi oynuyabılıyo ? eger oyleyse benım vıp surem dolmadan once cıksaydı keske

Üst Alt