3.sezona başlarken böyle bir sorun çıkıyor ne yapmam gerekiyor
Merhaba, gerekli kayıt dosyalarıArkadaşlar bilgisayar için aktarım nasıl yapılıyor bilen var mı 3. sezonda aktar dediğimde boş gözüküyor.
dostum aynı sorunu bende yaşadım her türlü yolu denedim olmamıştı taki sürümümü win 11den win 10 a düşürüne dek win 10a geçince tüm sorun çözüldüMerhaba,
Uygulamayı çalıştırırken aşağıdaki hatayı alıyorum:
"Turbo.net - The application was unable to load a required virtual machine component. Please contact the publisher of this application for more information."
Bu hatayı aldım ve çözüm için birkaç yöntem denedim:
Bu hatanın çözülmesi için yardımcı olabilir misiniz? Yardımınızı bekliyorum.
- Uyumluluk moduyla çalıştırmayı denedim, ancak sorun devam ediyor.
- Antivirüs programını devre dışı bıraktım, yine sonuç alamadım.
- Uygulamayı zip dosyasından çıkartarak çalıştırmayı denedim, fakat yine aynı hata ile karşılaşıyorum.
- Bilgisayarı yeniden başlattım, ancak sorun çözülmedi.
En geç 1 hafta içinde çevrilip sorunsuz şekilde site de yayınlanacakçevirisine başlandı mı acaba ne zaman gelir ? bugün yeni sürüm yayınlandı
Sunucuya giremiyorumMerhaba, gerekli kayıt dosyalarıBu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.sunucumuzda bulunmaktadır. Sunucuya katıldıktan sonra indirip kurabilirsiniz.
O hata yeni Türkçe oyunlarda yok, eski oyunlarda var. Yeni portlanacak oyunların hiç birinde de olmayacak.Yeni bölüm gelmek üzere ama windowsun son sürümündeki sıkıntıdan dolayı sitedeki çoğu oyun "Turbo.net - The application was unable to load a required virtual machine component. Please contact the publisher of this application for more information." hatası veriyor ve being a dik de bunlara dahil. Bunla ilgili yapılabilecek bir şey var mı? Windows sürümünü küçültmek ya da telefondan oynamak istemiyorum. Sitenin yapabileceği bir şey var mı diye soruyorum..
Kral ilk oyunu bitirdiğinde kayıt aliyosun sonra o oyunu sil yenisini yükle yani 3. Sezonunu direkt giriş yapınca kayıt dosyan görünüyor basıp devam ediyosun yani ben öyle yaptım ve oldu başka yolu yok zatenAndroid'de sezon 1-2yi bitirdim sezon üçe geçtiğimde kayıtlı dosya istiyor nasıl yapacağım tarif eder misiniz?
aktifHile aktif mi bilgilendirirseniz sevinirim