Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Pharuk Tyrell

Pharuk Tyrell

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Linklere girerken hata alıyorum. Ana bilgisayar birçok bağlantı hatası nedeniyle engellendi; 'mysqladmin flush-hosts' ile engellemeyi kaldırın diye çıkıyor , çözümünü bilen var mı?

Sonofzeus

Sonofzeus

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Linklere girerken hata alıyorum. Ana bilgisayar birçok bağlantı hatası nedeniyle engellendi; 'mysqladmin flush-hosts' ile engellemeyi kaldırın diye çıkıyor , çözümünü bilen var mı?
Şu anda link kısaltma servisinde bir sorun var. 15 dk. sonra tekrar deneyin.

A

Adminabikingsin

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Androide yükledim ancak kurulum aşamasında yüklenmedi hatası veriyor hafıza da yeterli çözümünü bilen var mı acaba

Sonofzeus

Sonofzeus

Kredi
0₺
Androide yükledim ancak kurulum aşamasında yüklenmedi hatası veriyor hafıza da yeterli çözümünü bilen var mı acaba
1. Ortalama 16-20 GB arası boş alan gerekiyor.
2. Split APK Installer veya diğer alternatif APK yükleyicilerini deneyin.
3. Cihazınız eski diye hata verebilir.
4. Yetersiz ram miktarından dolayı hata verebilir.

Silverhand1999

Silverhand1999

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Beyler Jill'e piyano konseri için nasıl yardımda bulunuyoruz son bölümde, her şeyi yaptım ancak oyunun sonunda Jill'e yardım etmedin diyor, bilen varsa cevaplayabilir mi?

Sonofzeus

Sonofzeus

Kredi
0₺
B

Bıktımaq

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hile menüsüyle seyahat menüsü çakışıyor ama hile menüsüne tıklayamıyorum bir türlü

F

Ferid

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhabalar 0.8.2 bölümünde jill ve madam rose ilgili sahneler gördüm ama oyun esnasında karşılaşmadım kayıt dosyamda bi sorun ola bilirmi yoksa yapımcını ekledi ve yada benmi yanlış seçimler yaptım

F

Ferid

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ve bölümlerin birinde jill ve yada sage secersek quiin gidiceği söyledin ve hala karşıma öyle bi seçenek cıkmadı yasa cıktıysa benmi görmedim bi bilgisi olan cevap vere bilirmi ?

H

Halucobo

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Attıktan sonra herhangi bir şey yazıyor mu?
Yok hayır sadece oyundan atıyor. İlk başladığımda sürekli atıyordu sonra baya bi depolama alanı boşalttım düzeldi ara ara atıyordu bazı animasyonlu sahnelerde. Şuan spoiler olabilir !DİKKAT! Bellanın evinde 7. Bölümdeyim işe başladık sürekli oyundan atıyor ilerlemiyorum hep aynı yerde atıyor

S

Silinen üye 28892

Ve bölümlerin birinde jill ve yada sage secersek quiin gidiceği söyledin ve hala karşıma öyle bi seçenek cıkmadı yasa cıktıysa benmi görmedim bi bilgisi olan cevap vere bilirmi ?
Rotalar artık yavaş yavaş şekilleniyor. MC, artık sadece sevdiği kız üzerinden yürüyeceğini, diğer kızları reddedeceğini söylemişti. Ama henüz Quinn'le bu bölüm iletişie geçmedik.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üst Alt