Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0₺
Anlamadığım bir soru oluştu kafamda oyunun sonunda 2.sezonun sonu dedi. Ama steam üzerinde oyun daha yayınlanmadı anlamadım olayı. 2. sezonun devamı yani güncellemesi gelecek mi? Yoksa 3.sezonumu bekleyeceğiz ?
2. Sezon final verdi ama bir ara bölüm yapacak Dr.PinkCake, sadece hikaye odaklı.

Sonofzeus

Sonofzeus

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Animasyonlarda bir sıkıntı mı var ? Önceden animasyonlar devam ediyordu ama şimdi 2 3 saniye sonra duruyor. Sorun sadece bende mi yoksa herkeste mi böyle?
Bende de öyle, animasyon kasmaya başladığı zaman bir iki sahne geriye sarıyorum düzeliyor. Ben 2 gün önce indirdim, eğer çok öncesinde indirmediysen boşuna indirme bence. Ram'ın az olmasından kaynaklı da olabilir. Wi-fi'yi kapatıp dene, az ramli bilgisayarda denemiştim kasma ortadan kalkmıştı.

A

Ahmet.keser

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyunu indirdin önce cloud sonra yandex olarak ama ikisini de telefonuma kuramadım yüklenemedi hatası alıyorum

Sonofzeus

Sonofzeus

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
oyunu indirdin önce cloud sonra yandex olarak ama ikisini de telefonuma kuramadım yüklenemedi hatası alıyorum
1. Ortalama 16-20 GB arası boş alan gerekiyor.
2. Split APK Installer veya diğer alternatif APK yükleyicilerini deneyin.
3. Cihazınız eski diye hata verebilir.
4. Yetersiz ram miktarından dolayı hata verebilir.

Üst Alt