En iyi deneyim için oyunu sitemiz üzerinden indirin. İndirmek için tıklaEkli dosyayı görüntüle 9375
Oyunu indirdim nasıl kuracağım yardımcı olabilir misniz
Son Konular
En iyi deneyim için oyunu sitemiz üzerinden indirin. İndirmek için tıklaEkli dosyayı görüntüle 9375
Oyunu indirdim nasıl kuracağım yardımcı olabilir misniz
Şu anda link kısaltma servisinde bir sorun var. 15 dk. sonra tekrar deneyin.Linklere girerken hata alıyorum. Ana bilgisayar birçok bağlantı hatası nedeniyle engellendi; 'mysqladmin flush-hosts' ile engellemeyi kaldırın diye çıkıyor , çözümünü bilen var mı?
emir kipindeki nazik cevabınız için teşekkür ederimTekrar indir bu sorun çözüldü.
1. Ortalama 16-20 GB arası boş alan gerekiyor.Androide yükledim ancak kurulum aşamasında yüklenmedi hatası veriyor hafıza da yeterli çözümünü bilen var mı acaba
teşekkürler indirdim sorun çözüldüTekrar indir bu sorun çözüldü.
aynı şekilde virüs var dedi açılmadı.trojan virüsü var diyor arkadaşlar ?
trojan virüsü var diyor arkadaşlar ?
Çeviri dosyalarını koruduğumuz için bilgisayarınız bunu virüs olarak algılıyor. Antivirüsünüzü devre dışı bırakıp oyunu açın veya antivirüsünüzden "Being A DIK v0.8.2 - Adult Oyun Çeviri.exe" dosyasına izin verin.aynı şekilde virüs var dedi açılmadı.
Olmadı.Tekrar indirin sorun düzelicektir. Düzelmez ise bildiriniz.
Yok hayır sadece oyundan atıyor. İlk başladığımda sürekli atıyordu sonra baya bi depolama alanı boşalttım düzeldi ara ara atıyordu bazı animasyonlu sahnelerde. Şuan spoiler olabilir !DİKKAT! Bellanın evinde 7. Bölümdeyim işe başladık sürekli oyundan atıyor ilerlemiyorum hep aynı yerde atıyorAttıktan sonra herhangi bir şey yazıyor mu?
Biriyle iletişime geçtikten sonra tıklayın.Hile menüsüyle seyahat menüsü çakışıyor ama hile menüsüne tıklayamıyorum bir türlü
Rotalar artık yavaş yavaş şekilleniyor. MC, artık sadece sevdiği kız üzerinden yürüyeceğini, diğer kızları reddedeceğini söylemişti. Ama henüz Quinn'le bu bölüm iletişie geçmedik.Ve bölümlerin birinde jill ve yada sage secersek quiin gidiceği söyledin ve hala karşıma öyle bi seçenek cıkmadı yasa cıktıysa benmi görmedim bi bilgisi olan cevap vere bilirmi ?