Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
P

poloxa6338

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Merhabalar 0.8.2 bölümünde jill ve madam rose ilgili sahneler gördüm ama oyun esnasında karşılaşmadım kayıt dosyamda bi sorun ola bilirmi yoksa yapımcını ekledi ve yada benmi yanlış seçimler yaptım
Bu sorunu 6. Surumden itibaren hep yaşadım

J

Jaugreos

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben oyunu indirdim buradaki hesap bilgilerimi yazıyorum ancak hatalı diyip kabul etmiyor ama çok kontrol ettim giriş bilgilerini doğru yazıyorum sebebi nedir

S

Silinen üye 28892

Ben oyunu indirdim buradaki hesap bilgilerimi yazıyorum ancak hatalı diyip kabul etmiyor ama çok kontrol ettim giriş bilgilerini doğru yazıyorum sebebi nedir
kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olup olmadığını kontrol edin, eğer varsa bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak değiştirin. Daha sonra giriş yapmayı deneyin.

Phyrosca

Phyrosca

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
ismimikabulet Save dosyası kullanıyorsanız hata devam edebilir. Sıfırdan başlamanızı öneririm.

SakinZeytin

SakinZeytin

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Diklerin malikanesinde kimi seçmeliyiz diye karar verdiğimiz yerde sage ve isabella var secebilecegim ama mesela Jill yok bütün oyun boyunca jille ilgili her şeyi doğru da yaptım yani niye seçeneklerde çıkmıyor bilen var mı

Z

Zcarbon002

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Diklerin malikanesinde kimi seçmeliyiz diye karar verdiğimiz yerde sage ve isabella var secebilecegim ama mesela Jill yok bütün oyun boyunca jille ilgili her şeyi doğru da yaptım yani niye seçeneklerde çıkmıyor bilen var mı
Tavuk olarak denedin mi ? Belki dik olduğun için seçemiyosundur

N

Nephilim

Destekçi Plus
Kredi
0₺
Animasyonlarda bir sıkıntı mı var ? Önceden animasyonlar devam ediyordu ama şimdi 2 3 saniye sonra duruyor. Sorun sadece bende mi yoksa herkeste mi böyle?

XOPA

XOPA

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Anlamadığım bir soru oluştu kafamda oyunun sonunda 2.sezonun sonu dedi. Ama steam üzerinde oyun daha yayınlanmadı anlamadım olayı. 2. sezonun devamı yani güncellemesi gelecek mi? Yoksa 3.sezonumu bekleyeceğiz ?

Üst Alt