P
Phyrosca
Olması gereken oAgalar Jade ile herhangi bir etkileşimde bulunmadım ve herhangi bir sahne açılmadı fakat ep8'in son sahnesinde yine de ana karakter panik oldu. Savede bir yanlışlık mı olmuş oluyor yoksa olması gereken sahne o mu?
Son Konular
Olması gereken oAgalar Jade ile herhangi bir etkileşimde bulunmadım ve herhangi bir sahne açılmadı fakat ep8'in son sahnesinde yine de ana karakter panik oldu. Savede bir yanlışlık mı olmuş oluyor yoksa olması gereken sahne o mu?
Ayni sorun var, bu sürümde sorunlar bitmiyor bir turlu
Oyunu ne zaman indirdiniz ? Hangi platformdan oynuyorsunuz ?Sorunun düzeldi mi düzeldiyse nasil düzeldi
Tekrar indir bu sorun çözüldü.19 aralikta indirdim. Pcden oynuyorum. Yonetici olaram calistirmayi vs bircok yontemi denedim ama sonuc degismedi
android 8de uygulamayı yükle diyorum, yükleme sona kadar geldiğinde uygulama yiklenemiyor hatası veriyor (Eski sürümü sildim)
Yeterli alanınız yok yaklaşık 20-25 GB boş alan olması gerekiyor.Kurulum aşamasında bu şekilde kalıyor 4 gb depolama alanım da var ne yapsam yüklenir
20-25 GB boş alan olması gerekiyor.Hafızam olmasına rağmen oyunu telefona kuramıyorum ne yapmam gerek
0.7.2 ve 0.8.2 sürümlerini içeriyor. Yani son sürümü ve son sürümden hemen önce çıkmış olan sürümü içeriyor.Son 2 bölüm en son gelen güncellemeyi mi içeriyor
Teşekkürler0.7.2 ve 0.8.2 sürümlerini içeriyor. Yani son sürümü ve son sürümden hemen önce çıkmış olan sürümü içeriyor.
Rica ederim, iyi oyunlar.Teşekkürler
Yaptım işte ama çıkmıyorSeçim ekranından önceki serbest dolaşımdayken yakınlığını düzeltip öyle yapmalısınız.
15 gb açtım, yüklediYeterli alanınız yok yaklaşık 20-25 GB boş alan olması gerekiyor.
Aralığın 18'inde indirmiştim.Pc için indirmiştim 0.8.2 sürümü oyunu oynarken saniyelik görev çubuğu çıkıp kayboluyor. Oynamaya devam ettğimde ise bu olaya devam edip en sonunda çöküyor. Nasıl çözerim?
3 gün önce pcden oynuyorumOyunu ne zaman indirdiniz ? Hangi platformdan oynuyorsunuz ?
Görev yöneticisinden baktığımda 3 saniyede bir yanıt vermiyor donuyor.Aralığın 18'inde indirmiştim.
8. Bölümde yurt partisinde su balonu ve prezervatif bul diyor tüm odalara baktım bulmadım bilen söylesin lütfenRica ederim, iyi oyunlar.