Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
B

bay_rotchild

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
7 bölümü ve tüm versiyonu indirdim lakin teker teker kurraken ikisinde de paketin ayrıştırma şu olmadı hatası verdi çözümü nedir

Korisch

Korisch

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
7 bölümü ve tüm versiyonu indirdim lakin teker teker kurraken ikisinde de paketin ayrıştırma şu olmadı hatası verdi çözümü nedir
Yüklenmedi hatası alıyorsanız: Oyunu kurmak için 11 - 12GB boş alana ihtiyacınız var. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bay_rotchild En az 10-15GB depolama alanı lazım. Sorunun bu olduğunu düşünüyorum.

Johnnyy

Johnnyy

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Biri bana finalin yalan olduğunu yanlış gördüğümü söylesin lütfen imkansız bir tahmin bu

B

Brucewaynee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
İndirdim apkyı kuramadım , yorumlara baktım en az 15 gb alan istiyor yazıyor benimde telefon 32 gb ne var ne yok sildim 17 gb boş alan bıraktım ama hala kuramıyorum apkyı

"paketin ayrışmasında bir sorum oluştu "

hatasını veriyor 3 defa mediafire linkinden indirdim olmadı

(apkyı direk sd karta indirdim , hep sd kart üzerinden kuruyorum )

( sd kart 32gb samsung evo plus )

(telefon 32 gb samsung j7 pro)

(dahili hafızaya atıp ordan kurmayı denerdim ama bu seferde yer yetmez diye atmadım denemedim hiç )

( !telefonum android 9! )

(her şeyi sildim nerdeyse onları tekrar indirememe deymesi için bu oyunu kesin oynamam lazım )

LÜTFEN YARDIM EDİN

S

Shanks61

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hani bi kızın odasında kalıyoruz ya sonra bizim eski kız geliyo sonra ordan çıkıyoruz bu kaçıncı bölüm oluyor?

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0₺
İndirdim apkyı kuramadım , yorumlara baktım en az 15 gb alan istiyor yazıyor benimde telefon 32 gb ne var ne yok sildim 17 gb boş alan bıraktım ama hala kuramıyorum apkyı

"paketin ayrışmasında bir sorum oluştu "

hatasını veriyor 3 defa mediafire linkinden indirdim olmadı

(apkyı direk sd karta indirdim , hep sd kart üzerinden kuruyorum )

( sd kart 32gb samsung evo plus )

(telefon 32 gb samsung j7 pro)

(dahili hafızaya atıp ordan kurmayı denerdim ama bu seferde yer yetmez diye atmadım denemedim hiç )

( !telefonum android 9! )

(her şeyi sildim nerdeyse onları tekrar indirememe deymesi için bu oyunu kesin oynamam lazım )

LÜTFEN YARDIM EDİN
  • SD kart üzerinden kurmayı denemeyin.
  • Oyunu, telefonun dahili depolama alanına atıp kurmayı deneyin.
  • Oyunu birden fazla kere kurmayı denediyseniz hafızayı şişirmiş olabilir, cihazınızı kapatıp açın ve tekrar deneyin.
  • Hala aynı hatayı veriyorsa Google Play'den, Split APKs Installer (SAI) indirin ve onun üzerinden kurmayı deneyin.

B

blackeagle5555

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ekran görüntüsü 2021-05-21 212828.png rar dan çıkardıktan sonra böyle bir hata alıyorum bu arada pc sürümü

EwiGe

EwiGe

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
şu olay kötü olmuş ben cevapları görmek istemiyorum kendi çabamla çözmek istiyorum bence oyunun eğlencesi burada bu özelliği sağ alttaki hile bölümünden aç kapa yapabilsek güzel olur ayrıca konuşmalarda -dik +dik falan da yazıyor onlar da olmamış oyunun emek vererek elde edilen şeylerin tadını kaçırıyor zaten hile menüsünden ilişkilerle oynanabiliyor ekstradan böyle yapmak yani bence olmamış onun dışında çeviri için teşekkürler elinize emeğinize sağlık

Ekli dosyalar

• resim_2021-05-21_215417.png
    resim_2021-05-21_215417.png
    892.9 KB · Görüntüleme: 42
B

bay_rotchild

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler denmeye gidiyorum

H

hrrlinkwerin

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
windows defender exe dosyasını silmiş bir şekilde elde etmenin yolu var mı tekrardan 15gb indirmeyeyim şimdi :(

Üst Alt