Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Q

Quieeet

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
rica etsem sadece .exe dosyasını atabir misiniz?

A

Aysee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
7.bolumde hotlarin partisinde chadi dışarı atacak bir yol bulamadım (5 sporcu da partiden çıktı) görev de onu istiyor yoksa partiden çıkamıyorum buga mi girdi acaba

Sage<3

Sage<3

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar 7. Bölümde DİK eviinde iken riona ya mesaj atma görevi var mesaj attım ama gorev kabul etmiyor ilerleyemiyorum! Ne yapmalıyım ?

Nob

Nob

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Çok severek oynadığım oyun beyler bu dosyayı masaüstüne atamıyor muyuz yardım lazım

Ekli dosyalar

• WallpaperDog-20392121.jpg
    WallpaperDog-20392121.jpg
    142.7 KB · Görüntüleme: 8
B

Bybadik12

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
8.Bölüm 2.Sezonun son bölümü mü olacak acaba ? 1.Sezon 4.Bölüm sezon finali olmuştu da.Bu arada yapımcı yeni bölümün yapımına başladı mı ?

Sylvie

Sylvie

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
Güncelleme bayağı uzun ama tadını çıkaran için,bütün her şeyi incik cincik ederseniz zaten sadece partide fix 45dk-1 saat.sadece istediğim bazı karakterlerin süresi az güncellemeyi bitirince pek akılda kalan şey olmuyor. Ve tabiki hile bulunması büyük nimet çünkü ben şuan sage-jill ve bella üzerinde gittiğim için diğer karakterlerin sahnelerini göremiyorsunuz ama hile ile açabilirsiniz.

S

ScareX

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Paket ayrıştırma hatası alıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Üst Alt