D
Dndnjdsjddd
Kayıtlı Üye
Bende olduOlmuyor diye biliyorum.
Son Konular
Bende olduOlmuyor diye biliyorum.
Yüklenmedi hatası alıyorsanız: Oyunu kurmak için 11 - 12GB boş alana ihtiyacınız var. Alan sıkıntısı yaşıyorsanız düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.7 bölümü ve tüm versiyonu indirdim lakin teker teker kurraken ikisinde de paketin ayrıştırma şu olmadı hatası verdi çözümü nedir
İndirmeler net bir şekilde gözüküyor başka bir tarayıcıdan tekrar deneyiniz.İndirme neden görünmüyor sadece ismi çıkıyo
Eski bölümlerde denemiştim hata vermişti. Bu bölümde denemedim. Haklı olabilirsin.Bende oldu
Mod selam türkçe yapamıyorum oyunu yeni sürümünde türkçe yok mu otomatik olarak inglizce atıyor ve ayarlardada türkçe yokBildiğiniz sevdiğiniz badik bir şey yazmaya gerek bile yok
Dediğin olay 3. bölümün sonunda oluyor.Hani bi kızın odasında kalıyoruz ya sonra bizim eski kız geliyo sonra ordan çıkıyoruz bu kaçıncı bölüm oluyor?
İndirdim apkyı kuramadım , yorumlara baktım en az 15 gb alan istiyor yazıyor benimde telefon 32 gb ne var ne yok sildim 17 gb boş alan bıraktım ama hala kuramıyorum apkyı
"paketin ayrışmasında bir sorum oluştu "
hatasını veriyor 3 defa mediafire linkinden indirdim olmadı
(apkyı direk sd karta indirdim , hep sd kart üzerinden kuruyorum )
( sd kart 32gb samsung evo plus )
(telefon 32 gb samsung j7 pro)
(dahili hafızaya atıp ordan kurmayı denerdim ama bu seferde yer yetmez diye atmadım denemedim hiç )
( !telefonum android 9! )
(her şeyi sildim nerdeyse onları tekrar indirememe deymesi için bu oyunu kesin oynamam lazım )
LÜTFEN YARDIM EDİN
Windows defenderı kapatıp öyle deneyiniz.Ekli dosyayı görüntüle 7663 rar dan çıkardıktan sonra böyle bir hata alıyorum bu arada pc sürümü
Windows defennderı kapatıp tekrar indirmeniz gerekiyorwindows defender exe dosyasını silmiş bir şekilde elde etmenin yolu var mı tekrardan 15gb indirmeyeyim şimdi![]()