Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Hatun_Mlk

Hatun_Mlk

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Daha önce düşük boyutlu kurulum apk ve obb dosyası şeklindeydi şuan tek apk şeklinde olması düşük boyutlu cihazlarda kurmak sıkıntı yaratıyor daha önceki gibi yapılabilir mi ?

V

vegan ejder

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Güncelleme ile daha fazla bölüm gelmiş mi tatmin edici mi yani ??

ofgenemikeder

ofgenemikeder

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Save dosyamı açınca hata veriyor neden? Yoksay diyince de oyun kapanıyor.

M

Marvrex

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Mesela josy Bana seslenirken [mc_josy] diye sesleniyor takma adlardan degistiremiyoum ordan ciktigimda yine ayni oluyor bide klavyeyi kapatamiyorum orda

SworD

SworD

Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
1₺
Beğendiğim bir oyun olan ''Being a DIK'' 7.bölümünü de bitirdim. Büyük Tavuk ilerlediğim ana hikaye yolumdur. ''Jill'' ve ''Bella'' her zaman beğendiğim karakterler olmuştur.Son bölüm elbette bir çok saçma sahneler olduğu gibi, bir çok da güzel sahneler vardı.''Jiil'' bizim için yaptığı fedakarlık ne kadar hoş olsa da hikayede bunu sürekli görmek saçmalık olmuş.Artı sürekli ''Jill'' bize sürprizler yapmasına karşılık artık biz de ona romantik ortamlar ayarlamamız çok iyi olurdu.Romantik kız ''Jill''e karşı baş karaktere daha iyi diyaloglar yazılması gerekiyor.Madem ki Büyük Tavuk konumundayız duygusal sözler sarf etmeyecek kadar da öküz değil herhalde bu karakter.Bazen sarf edilen sözler çok saçma oluyor.Duygusal anı mahfediyor.''Jill'' ile olan özel sahneleri oyunun sonuna katsa bile yapımcı zerre gözüme batmaz.''Jill'' ile geçirdiğimiz her an özel bir andır.🥰😘''Bella'' her zaman ki gibi mükemmel, bir karakterin ağırlığını iyi hissettiriyor.Büyük Tavuk yolunda her kadın karakter ile olan etkileşim çok iyi oluyor.Artık yapımcı karakterlerin hikayelerine odaklanması gerekiyor.Sürekli partiler ve Hot kızlarını hayvanlar gibi çiftleştirmekten vazgeçmesi lazım.🤓

Alternatif bir yol daha izliyorum o da; Büyük DIK diğer kadınlar ile etkileşim her zaman ki gibi kolay sorun olmuyor.Yazımda ise saçma bulduğum noktalardan biri ise, Büyük DIK yolunda ''Bella'' ve ''Jill'' de dahil etmiştim önceden, seçimlerim ile tabi ki, hile ile değil.Elbette bu iki hatunla Büyük DIK yolunda elbet bir yerde ilişkinin bozulacağını biliyordum.İleride sadece özel olan ''Sage'' ve diğer kızlar kalacaktır. Ancak ''Bella'' ve ''Öğretmen ''Cathy'' arasında ters düşeceğim hiç aklıma gelmezdi.Artı saçma olan araba baş karaktere de ait değil ve artı bunu ''Cathy'' biliyordu. Bu saçmalık değilde nedir?. Bu durumdan kurtulacak bir seçenek bile sunmuyor yapımcı.Özgür olacağız diyorlar ama şimdiden bizi yönlendirmeye başladı yapımcı.O kadar dikkatli olmama rağmen yakalanma risklerini tahmin ederek oynuyorum.Planlandığı gibi 20 bölüm sürecekse eğer, şimdiden oyun sıkıntı çıkaracak gibi duruyor.Bu durumdan dolayı Büyük Tavuk yolunda endişe duymaya başladım. Sonuçta bu kadar olaylardan sonra hikaye yönünü değiştireceğim diye, 10 bölüm geriden başlarsam yapımcıya baya kızgın olabilirim.Umarım bu saçmalığa son verir son bölümlere yakın kalıcı seçenekler sunar bize.Bu bölümler aslında bize karakterleri hem tanıtır hemde sonlara doğru net seçimler vermemize olanak sağlar.Şimdiden bize seçimlerimizin dışında kendi kararlarını verirsen o oyundan memnun olamayız.20 bölüm az değil sonuçta ve bir o kadar da saçma etkinlikler var.Bakalım zamanla göreceğiz.Çevirmenleri tebrik ediyorum.(y)👏👏👌

Üst Alt