Son Konular
Cihazınızda, oyunu kurmak için yeterli alan olmadığından dolayı bu hatayı alıyorsunuz. 14 - 15GB kadar boş alana ihtiyacınız var.Paket yüklenemedi hatası alıyorum sebebi nedir?
7.bölümü indirdikten sonraPaket yüklenemedi hatası alıyorum sebebi nedir?
Bölümü sevende var sevmeyende. Bence fena değildi.Güncelleme ile daha fazla bölüm gelmiş mi tatmin edici mi yani ??
Bir önceki sadece bir oyun üzerinde geçiyordu diye dedim pek tatmin edici değildi bu öyle mi peki uzunluğu nasılBölümü sevende var sevmeyende. Bence fena değildi.
Oyunu baştan oynamanız en sağlıklısı çünki yeni sürüm ile eski sürüm save bazen uyumsuzluk yapabilir.Save dosyamı açınca hata veriyor neden? Yoksay diyince de oyun kapanıyor.
Bütün linklerden indirebilirsiniz.Hangi linkten ücretsiz indirebilirm
güvenliği kapattığım haldeoyunda virüs bulundu dediği için açmıyor ve siliyor
6. Bölümü bende beğenmemiştim haklısın. 7. Bölüm ortalama 3-5 saat sürüyor.Bir önceki sadece bir oyun üzerinde geçiyordu diye dedim pek tatmin edici değildi bu öyle mi peki uzunluğu nasıl
Oyun çeviri dosyalarını korumak için yaptıkları sistem. Güvenliği kapat öyle dene olmassa bilmiyorum malesef yardımcı olurlar.oyunda virüs bulundu dediği için açmıyor ve siliyor
Oyunu RAR'dan çıkartmadan önce virüs programını kapatman lazım, sonrasında kapatırsan bir işe yaramaz.oyunda virüs bulundu dediği için açmıyor ve siliyor