Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
rogxad

rogxad

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
herkes övmüş oyunu indirip oynayacağım pişman olacağımı sanmıyorum güzele benziyor adult oyun ceviri ailesine güveniyorum <3

DeaDPooL35

DeaDPooL35

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Geçen güncellemede çok sorun vardı telefonda tanışma uygulamasına giremiyordun ve oyun sık sık sayfa hatası veriyordu bu sefer gerçekten kusursuz olmuş admin elinize emeğinize sağlık

H

Hanpiskin

Destekçi Plus
Kredi
0₺
Kanka evin bodrum bölümü var üst katta boş oda depo gibi onun karşısındaki odadan gir bulursun Quenn ile birlikte tommy
Kanka SS var mı bulamıyorum kafayı yedim. O depo dediğin hızlı seyahatteki tommynin odası mi orada yoklar çünkü

H

Hanpiskin

Destekçi Plus
Kredi
0₺
Kanka evin bodrum bölümü var üst katta boş oda depo gibi onun karşısındaki odadan gir bulursun Quenn ile birlikte tommy
Sen cathy ifşa olduktan sonrasını diyorsun sanırım o değil en son babamız mobilya getirdikten hemen sonrası

U

uzman0634

Kayıtlı Üye
Kredi
2₺
ya arkadaşlar oyunun eski sürümünü oynayıp bitirmiştim ve eski sürümünün de kayıt dosyalarını saklamıştım bu sağlıklı kayıt dosyasınıda attım yeni sürüme ama hala böle hata alıyorum yardımcı olacak varmı

Ekli dosyalar

• dasas.png
    dasas.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 11
Korisch

Korisch

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
ya arkadaşlar oyunun eski sürümünü oynayıp bitirmiştim ve eski sürümünün de kayıt dosyalarını saklamıştım bu sağlıklı kayıt dosyasınıda attım yeni sürüme ama hala böle hata alıyorum yardımcı olacak varmı
Yoksay'a basmayı denediniz mi?

Rexna

Rexna

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
3₺
kayıt dosyasını atıyorum ama olmuyor ve oyunu kapattığımda tekrar açılmıyor pc yeniden başlatmam gerekiyor

S

surqeon

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
1₺
su oyunun tüm bölümleri türkçeleştimi

Üst Alt