gececi08
Kayıtlı Üye
Selam bu görevi nasil gecerim lütfen yardım edin john ashleyin yanında olanmı
Son Konular
Selam bu görevi nasil gecerim lütfen yardım edin john ashleyin yanında olanmı
eğer oysa derek i ara derek halleder onuSelam bu görevi nasil gecerim lütfen yardım edin
Rez aynı problemEn son sürümde evde herkesle konuştum Tommy i bulamadim
Kanka evin bodrum bölümü var üst katta boş oda depo gibi onun karşısındaki odadan gir bulursun Quenn ile birlikte tommyRez aynı problem
Kanka SS var mı bulamıyorum kafayı yedim. O depo dediğin hızlı seyahatteki tommynin odası mi orada yoklar çünküKanka evin bodrum bölümü var üst katta boş oda depo gibi onun karşısındaki odadan gir bulursun Quenn ile birlikte tommy
Sen cathy ifşa olduktan sonrasını diyorsun sanırım o değil en son babamız mobilya getirdikten hemen sonrasıKanka evin bodrum bölümü var üst katta boş oda depo gibi onun karşısındaki odadan gir bulursun Quenn ile birlikte tommy
Sona kalan sporcuyu nasil gönderirimeğer oysa derek i ara derek halleder onu![]()
Derekle konuşmanız gerekiyor.Sona kalan sporcuyu nasil gönderirim
Yoksay'a basmayı denediniz mi?ya arkadaşlar oyunun eski sürümünü oynayıp bitirmiştim ve eski sürümünün de kayıt dosyalarını saklamıştım bu sağlıklı kayıt dosyasınıda attım yeni sürüme ama hala böle hata alıyorum yardımcı olacak varmı
En sağlıklısı oyuna yeniden başlamaktır.evet denedim oyunun en başına atıyor
Ortalama 5 ay.her yeni bölümü ne kadar sürede bir geliyor?
Kayıt dosyaları bu sürümde çalışmıyor.kayıt dosyasını atıyorum ama olmuyor ve oyunu kapattığımda tekrar açılmıyor pc yeniden başlatmam gerekiyor