Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
ruhisivodka

ruhisivodka

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Üşenmedim safe dosyasını yapamadım en baştan oynadım yeni sezona gelince büyük umutlarla oyuna başladım 5 aylık beklediğim badik fiyasko oldu. Dikleri odalarında bulmakla ve kütüphane de zekilerin oyununu oynamakla oyun bitti boşuna hyplandım. Umarım bi 5 ay daha beklemeyiz kısa sürede gelir. Eğer bekleyeceksekte değsin.
kesinlikle aynı şekilde ben de baştan oynadım ama oyun hemen bitti ve beklediğime hiç değmedi umarım bir sonraki güncelleme böyle olmaz

abbasyolcuxd31

abbasyolcuxd31

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Efsane oyunun efsane sürümü.Çok güzel olmuş,hem uzun hem güzel.Mini gamelerden bahsetmiyorum bile, mini gameler çok güzel.

R

Ruth

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyunun en iyi güncellemesi olmuş.Site de oyun da harika emeğinize sağlık.Oyunun yeni sürümüyle ilgili bilgi var mı yüzde kaçı tamamlandı mesela

V

Vaughn Holmes

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Bu site oyun aleminin nirvanası işlerini gayet iyi yapıyorlar

K

kkkka4

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
5. bölümün basindan baslatan kayit dosyasi var midir?

1

12345678

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Looking for resources to download yazısı kalıyor yukarıda ve oyuna giriyorum hesabımı da giriyorum bekleme alanında oyun kalıyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

PurpposoLes

PurpposoLes

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
aklıma takılan 2 soru var cevaplarsanız sevinirim.

1- Tavuk olarak ilerleyerek Öğretmen olan Jade ile malum sahneyi yaşayabilir miyiz?
2- Tavuk olarak ilerleyerek Quinnle malum sahneyi yaşar mıyız?

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Looking for resources to download yazısı kalıyor yukarıda ve oyuna giriyorum hesabımı da giriyorum bekleme alanında oyun kalıyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
Kurulum notunu okumamışsın veya anlamamışsın
1 - Arşiv içindeki being.adultoyunceviri.com klasörünü olduğu gibi al ve Android/obb içine at.
2 - APK'yı kur ve oyunu aç. Eğer bu işlemlerden önce apk'yı kurduysan hemen kaldır ve baştan başla.

CumaLee

CumaLee

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Pc versiyonunda hesabımla girmeye çalıştığımda Giriş Başarısız alıyorum, yönetici olarak çalıştırmayı da denedim programı, ne yapmam gerekiyor
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.

Üst Alt