CumaLee
Kayıtlı Üye
Hayır oyun ücretsiz.Bu şimdi paralı demi
Hayır oyun ücretsiz.Bu şimdi paralı demi
Android mi?Tamam teşekkür ederim Save dosyası bulursak Nasıl ekleyeceğiz?
Aynı şekil evetAndroid mi?
Size de mi save dosyası lazım?Aynı şekil evet
BilgisayarAndroid mi?
Önbelleği temizleyip 2-3 kere aynı şekil giriş yaptım ama hep aynı görselde kalıyor ve yeniden başlatmaya kadar denedim her açtığımda aynı görselSize de mi save dosyası lazım?
Girmesi biraz uzun sürüyor beklerseniz açılacaktır.Önbelleği temizleyip 2-3 kere aynı şekil giriş yaptım ama hep aynı görselde kalıyor ve yeniden başlatmaya kadar denedim her açtığımda aynı görsel
Türünün güzel oyunlarından.Ekli dosyayı görüntüle 4386
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - GDRIVE - GOFILE - DROPMEFILES - CLOUD
Düşük Boyutlu (Kolay Kurulum) ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - CLOUD
Kurulum aşamaları arşiv içinde anlatılmıştır.
ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - GDRIVE - CLOUD
ANDROID SÜRÜMÜNE ÖZEL KAYIT DOSYASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN !
SON SÜRÜMDEN BİR ÖNCEKİ SÜRÜMÜN SAĞLIKLI KAYIT DOSYASINA ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN !
BEING A DIK SON SÜRÜM (0.6) REHBER İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Being A Dik şimdiye kadar oynadığım en iyi oyunlardan bir tanesi. Görsellleri ve animasyonları ile dört dörtlük. Ama hâlâ eksik bir şeyler var gibi. Hamilelik, Harem, vb... Bunu da en kısa sürede tamamlayacaklarına inanıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 4386
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - GDRIVE - GOFILE - DROPMEFILES - CLOUD
Düşük Boyutlu (Kolay Kurulum) ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - CLOUD
Kurulum aşamaları arşiv içinde anlatılmıştır.
ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - GDRIVE - CLOUD
ANDROID SÜRÜMÜNE ÖZEL KAYIT DOSYASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN !
SON SÜRÜMDEN BİR ÖNCEKİ SÜRÜMÜN SAĞLIKLI KAYIT DOSYASINA ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN !
BEING A DIK SON SÜRÜM (0.6) REHBER İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.Oyunu indirdim apk dosyasını açınca uygulama hazırlanıyor vs. birşeyler dedikten sonra telefon yeniden başlatılıyor sorun ne bilen var mı yada yaşamış olan
Dostum baştan başla oyuna 4 sezonun sonunda seçim var orada josy ile mayanı seni seçmesi icin chick de olman lazım natural denedim olmuyor sadece chick de seni kabul ediyorlarMaya ve Josy ile aynı anda sevgili olabilmek için nasıl bi yol izlemeliyim bilgisi olan her şekilde bitirdim oyunu Maya ve Josy hikayesi hariç içimde kaldı
Tekrar indirmeniz gerekiyor.Ben 05.2 sürümünü indirdim şimdi bu sürümü indirmeme gerek var mı bir de eskisinden nasıl devam edicem bunu indirmek zorunlu mu?
Yeterli alanınız olmayabilir. Cihazınızda 12 GB+ boş alan olması gerekiyor.Kurulum yaparken yüklenemedi hatası veriyor yaşayanınız varmı
Teşekkür ederim bir bakayım benYeterli alanınız olmayabilir. Cihazınızda 12 GB+ boş alan olması gerekiyor.
Rica ederim. Yeterli boş alanı sağladığınızda da yüklenmedi hatası alırsanız düşük boyutlu APK'yı indirmenizi öneririm.Teşekkür ederim bir bakayım ben