Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK) - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Being a DIK Türkçe (PC-IOS-APK)

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.11.1
Patla05

Patla05

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ekli dosyayı görüntüle 4386

GENEL BAKIŞ

Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?

Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB

Oyun Konuları

3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
Oyunu nasıl açarım ?

- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

Türünün güzel oyunlarından.

A

attila

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ekli dosyayı görüntüle 4386

GENEL BAKIŞ

Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?

Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB

Oyun Konuları

3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
Oyunu nasıl açarım ?

- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

Being A Dik şimdiye kadar oynadığım en iyi oyunlardan bir tanesi. Görsellleri ve animasyonları ile dört dörtlük. Ama hâlâ eksik bir şeyler var gibi. Hamilelik, Harem, vb... Bunu da en kısa sürede tamamlayacaklarına inanıyorum.

P

phlox82

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
4₺
Oyunun 6 sezonunu 5 günde bitirdim. Keşke bi 6 sezonu daha olsaydı.

Posedion00

Posedion00

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu indirdim apk dosyasını açınca uygulama hazırlanıyor vs. birşeyler dedikten sonra telefon yeniden başlatılıyor sorun ne bilen var mı yada yaşamış olan

A

Atalay11s

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
Maya ve Josy ile aynı anda sevgili olabilmek için nasıl bi yol izlemeliyim bilgisi olan her şekilde bitirdim oyunu Maya ve Josy hikayesi hariç içimde kaldı
Dostum baştan başla oyuna 4 sezonun sonunda seçim var orada josy ile mayanı seni seçmesi icin chick de olman lazım natural denedim olmuyor sadece chick de seni kabul ediyorlar

Borababa

Borababa

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Benim gözümde adult oyunların en üstü Summertime Sagaydı, ta ki bu oyunla tanışana dek. Gerek animasyonları, gerek senaryosu, gerek karakterleri her şeyiyle tam bir baş yapıt. Favori oyunumdur ve her güncellemeden sonra direkt indirip kısa süre içerisinde bitirdikten sonra yeni güncellemeyi beklemeye mahkumum arkadaşlar. Bu benim bağımlılığım.

berkay07

berkay07

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben 05.2 sürümünü indirdim şimdi bu sürümü indirmeme gerek var mı bir de eskisinden nasıl devam edicem bunu indirmek zorunlu mu?

H

Hasannnnn

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Kurulum yaparken yüklenemedi hatası veriyor yaşayanınız varmı

Üst Alt