ne gibi
Net bir şey diyemeyiz maalesef ...Bu soru yüzlerce kez sorulmuş ama Aralık başına kadar çıkar mı onu tahmin olarak soyleyebilme şansınız var mı![]()
Merhaba6.bölümde sageyi öpemiyorum ve Quinne de yardım edemiyorum herşeyi denedim ne yapmam gerekiyor olabilmesi için sahnelerin
nasil eristin oyuna satin almamissin ?Diğer bölümlere oranla beğenmedim 6.bölümü. Giriş kısmı iyi denilebilir orta kısım kötü, son kısımda da önemli iki şey var. Kayda değer bir ilerleme yaşanmadı diyebiliriz. Ama bence genel olarak 6.bölüm sınıfta kaldı. En uzun bölüm olarak daha farklı şeyler bekliyordum.
Yine de bu oyun en iyisi. GOAT.
İngilizce versiyonunu oynadım.nasil eristin oyuna satin almamissin ?
DsoslsEkli dosyayı görüntüle 4073
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
BU OYUNUN TÜRKÇE SÜRÜMÜ YAZIM HATALARINI VE ANLAM BOZUKLUKLARINI DÜZELTEBİLMEMİZ AÇISINDAN BETA AŞAMASINDADIR. BETA AŞAMASINA KATILIP ERKENDEN TÜRKÇE OYNAMAK İSTİYORSANIZ ÜYELİK ALMANIZ GEREKMEKTEDİR. AŞAĞIDAKİ LİNKTEN MAĞAZAYA ULAŞABİLİRSİNİZ.
MAĞAZA
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - GDRIVE - GOFILE - DROPMEFILES
Düşük Boyutlu (Kolay Kurulum) ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE
ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - GDRIVE
SON SÜRÜMDEN BİR ÖNCEKİ SÜRÜMÜN SAĞLIKLI KAYIT DOSYASINA ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN!
BEING A DIK SON SÜRÜM (0.6) REHBER İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Çok teşekkür ederim sağolunMerhaba
Oyunun hikayesini oynadıysanız bunu anlamanız gerekir, ''Sage'' yaşadığı olaylardan dolayı depresyonda, bu durumda sizi öpmesini bekleyemezsiniz.Ona destek olmalı teselli etmelisiniz.
''Quinn'' ise DIK yolunda olmadığınızdan dolayı yardımınızı ret etmiş görünüyor.DIK olsaydınız yardımınızı kabul ederdi.
Bu oyunda tam ilerleme için 2 hikaye yolu izlemelisiniz.2 save açın biri ''Masif DIK'' diğeri ise ''Masif Tavuk'' olarak ilerleyin.Tüm sahneler ve ilişkilere erişebileceksiniz ve hikayede de herhangi bir şey kaçırmayacaksınız.
Masif Tavuk: Jill, Isabella, Maya, Josy ve Sage iletişim kurulabilir.Bu sevgi yoludur.
Masif DIK: Sage, Quinn, Riona, Camila, Heather, Sarah, Melaine, Mona, Başka Hot kızları, Kadın Öğretmenler; Cathy ve Jade, Spritz Barı kızları ve Swyper uygulamasında sohbet ettiğin kadınlardır.Bu da açık ilişki yoludur. (''Isabella'' bu DIK yoluna girebiliyor sadece aşırı DIK seçimleri yapıp da onu kendinizden soğutmazsanız tabi ve Jill hikayesinide etkiliyor. ''Isabella'' DIK yolunda kendinizi sevdirirseniz Jill'e sizi öneriyor.Tabi ki sadece Jill sahneleri kısıtlanıyor.)
Nötr: Bu yolda var tabi 2 yolun ortası ama seçimler genelde Masif DIK ve Masif Tavuk olunca bu yol seçimleri kapanıyor.
Bu iki yol ile tüm sahneler ve oyun hikayesini görebilirsiniz.![]()
hilemiz vardır oyun için degaleri ve para için kod var mı ?
nasıl açıyoruz hileyi ?hilemiz vardır oyun için de
+10000Diğer bölümlere oranla beğenmedim 6.bölümü. Giriş kısmı iyi denilebilir orta kısım kötü, son kısımda da önemli iki şey var. Kayda değer bir ilerleme yaşanmadı diyebiliriz. Ama bence genel olarak 6.bölüm sınıfta kaldı. En uzun bölüm olarak daha farklı şeyler bekliyordum.
Yine de bu oyun en iyisi. GOAT.
Belli değil.Beta dan ne zaman çıkar acaba diğer oyunları oynuyamiyoruzda