7. Bölümün yapımına 6. Bölüm beta testindeyen başladı. 575 Render ve 23 animasyonu tamamladı.yapımcı 7.bölüme başladı mı bilgisi olan var mı ?
Teknik olarak sorunlar var, bunun ödeme tuzağı ile alakası yok. Eğer öyle olsaydı Being a DIK Beta Erişimi olanlar da tüm oyunlara erişebilirdi. Bunun uzun uzun açıklamasını Discordda defalarca yaptım, daha fazla açıklamaya gerek yok. Tüm Türkçe Oyunlar düzenleniyor, 10 gün içerisinde tekrar yayınlanacak.Yanlış anlamayın fakat düşüncem biraz sanki insanları ödeme yapmaya yöneltilmiş bir sistem oluşturulmuş gibime geliyor, bir kaç tane daha oyun beta erişimine girmişti bir aralar fakat 2 gün sonra halloldu. Bu oyunun ne gibi bir çeviri hatası veya bug oldu da kaç gündür halledilemiyor anlamadım. Duyuruda yapılan açıklama sebebi ile diyorsunuz fakat bunlar önceden olmuyor muydu? Bütün oyunlara erişmek için destekçi plus alınması gerekiyor, DIK'ya erişmek için sırf ona özel bir erişim üyeliği çıkarmışsınız, olabilir çok istenen bir şey olduğundan dolayı çıkarmış olabilirsiniz fakat kim ne sorsa onu bir ödemeye yönlendiriyorsunuz. Sadece Being A Dik açığı varken bütün oyunları kapatmak nasıl bir mantık? açıkcası bariz bir ödeme tuzağı var burada.
Gayet bir ilerleme kaydedilmiş gibi sizce ?7. Bölümün yapımına 6. Bölüm beta testindeyen başladı. 575 Render ve 23 animasyonu tamamladı.
Yapımcı ekran kartlarını yükseltmiş ve %173 daha hızlı içerik oluşturuyor. Bence de gayet iyi bir ilerleme, umarım bol içerikli bir 7. Bölüm görürüz.Gayet bir ilerleme kaydedilmiş gibi sizce ?
bu iş genelde işlemci üzerinden yürümüyormuydu yanlışmı biliyorumYapımcı ekran kartlarını yükseltmiş ve %173 daha hızlı içerik oluşturuyor. Bence de gayet iyi bir ilerleme, umarım bol içerikli bir 7. Bölüm görürüz.![]()
Rionanın güzelliğini fiziğine lafımız yok ama ama rionadan daha tatlü daha tehlikeli bir şey varsa oda 3 yıldır yanıp tutuşan isabelladır tam bir ateş parçasıYapma be kardeşim tamam jill ve sage güzel ama Riona benim için farklı bi seviye öyle bi tane bulsam asla kaçırmam mükemmelliğin tanımı resmen yaa
Herhangi bir sorun görünmüyor.GDRIVE linki bozulmuş düzeltirseniz seviniriz.
valla ister 3 ister 13 yıldır yanıp tutuşsun benim için hiç fark etmez yani diyorum ya Riona için ölünür yani o derece tabi bu benceRionanın güzelliğini fiziğine lafımız yok ama ama rionadan daha tatlü daha tehlikeli bir şey varsa oda 3 yıldır yanıp tutuşan isabelladır tam bir ateş parçası![]()
bu tavuk ve dik nedir? yok işte dik ile ilerle falan demişsin ama dikin anlamını bilmiyorum dikle nasıl ilerlicem? seçimlerde yazıyor muMerhaba
Oyunun hikayesini oynadıysanız bunu anlamanız gerekir, ''Sage'' yaşadığı olaylardan dolayı depresyonda, bu durumda sizi öpmesini bekleyemezsiniz.Ona destek olmalı teselli etmelisiniz.
''Quinn'' ise DIK yolunda olmadığınızdan dolayı yardımınızı ret etmiş görünüyor.DIK olsaydınız yardımınızı kabul ederdi.
Bu oyunda tam ilerleme için 2 hikaye yolu izlemelisiniz.2 save açın biri ''Masif DIK'' diğeri ise ''Masif Tavuk'' olarak ilerleyin.Tüm sahneler ve ilişkilere erişebileceksiniz ve hikayede de herhangi bir şey kaçırmayacaksınız.
Masif Tavuk: Jill, Isabella, Maya, Josy ve Sage iletişim kurulabilir.Bu sevgi yoludur.
Masif DIK: Sage, Quinn, Riona, Camila, Heather, Sarah, Melaine, Mona, Başka Hot kızları, Kadın Öğretmenler; Cathy ve Jade, Spritz Barı kızları ve Swyper uygulamasında sohbet ettiğin kadınlardır.Bu da açık ilişki yoludur. (''Isabella'' bu DIK yoluna girebiliyor sadece aşırı DIK seçimleri yapıp da onu kendinizden soğutmazsanız tabi ve Jill hikayesinide etkiliyor. ''Isabella'' DIK yolunda kendinizi sevdirirseniz Jill'e sizi öneriyor.Tabi ki sadece Jill sahneleri kısıtlanıyor.)
Nötr: Bu yolda var tabi 2 yolun ortası ama seçimler genelde Masif DIK ve Masif Tavuk olunca bu yol seçimleri kapanıyor.
Bu iki yol ile tüm sahneler ve oyun hikayesini görebilirsiniz.![]()
bazı seçimler de yazar ama bazı yerlerde yazmıyor o yüzden zor bir kararlar alman lazımbu tavuk ve dik nedir? yok işte dik ile ilerle falan demişsin ama dikin anlamını bilmiyorum dikle nasıl ilerlicem? seçimlerde yazıyor mu
Hm anladım peki dik ve tavuğun anlamı nedir? yani dik karakteri nasıl oluyor tavuk nasıl oluyor?bazı seçimler de yazar ama bazı yerlerde yazmıyor o yüzden zor bir kararlar alman lazım
Tavuk {Romantık Sessiz gibi bir şey] Dik [asabi sporcular gibi sert havalı gibi ]Hm anladım peki dik ve tavuğun anlamı nedir? yani dik karakteri nasıl oluyor tavuk nasıl oluyor?
teşekkür ederim peki sence bu oyun nasıl oynanmalı? tavuk,dik?Tavuk {Romantık Sessiz gibi bir şey] Dik [asabi sporcular gibi sert havalı gibi ]