ReckyRey
Doğasever
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Melody e giriş yapamıyorum . Bu oyuna erişiminiz bulunmamakta diyor yardımcı olur musunuz ?
Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.Melody e giriş yapamıyorum . Bu oyuna erişiminiz bulunmamakta diyor yardımcı olur musunuz ?
Tahminen ne zaman ?Şu anda tüm Türkçe oyunlar erişime kapalı. Tamamı baştan düzenleniyor, hepsi birden açılmayacak ama teker teker açılacaklar.
10+ gün.Tahminen ne zaman ?
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.badik in çıkışı da mı 10+ gün
Linkler güncellendi tekrar indirmelisiniz.''Tommy'' tekmelerken hata aldım.Oyunda sosyal medya uygulaması olan ''Rosster'' açarken hata aldım.Serbest dolaşımlarda hata aldım.Başkasıda aldıysa yazsın.Benden dolayımı öğrenmek isterim.
Yapma be kardeşim tamam jill ve sage güzel ama Riona benim için farklı bi seviye öyle bi tane bulsam asla kaçırmam mükemmelliğin tanımı resmen yaaRiona güzel ama oyunun en iyisi isabella jill sage
2025te evlenmeyi düşünüp oyunu bırakacaksın yanithe deluca'ya gelecek güncellemede cinsel içerik eklenmesi gerek hikaye bi yere kadar. Şuana kadar hikayesi ile gayet güzel ilerledi ama bir süre sonra oynanım düşer. Luna'nın hikayesi güzel ama sonuçta oyun
![]()
Sezon dediğin sanırım bölüm. Eğer öyleyse toplamda 20 bölüm olacak ve evet 7. bölüm çıkacak.oyunun 7. sezonu çıkar mi
19 tane eklendi.önceki bölüme ekstra olarak kaç tane +18 sahne eklenmiş
Belli değil.Betadam ne zaman cıkar
Öyle demeseydin iyidi.Belli değil.