TripKolik
Editör
isabella ve jill istiyorsan iyi olarak Tavuk ama sex fılan ıstıyorsan Dık seçerek .dteşekkür ederim peki sence bu oyun nasıl oynanmalı? tavuk,dik?
isabella ve jill istiyorsan iyi olarak Tavuk ama sex fılan ıstıyorsan Dık seçerek .dteşekkür ederim peki sence bu oyun nasıl oynanmalı? tavuk,dik?
İsabellacıyım o halde tavuk olarak oynamam lazım neyseisabella ve jill istiyorsan iyi olarak Tavuk ama sex fılan ıstıyorsan Dık seçerek .d
Zor yaşamanson birde dik olarak ilerlesem isabella ile malum sahneleri yaşar mıyım
Jill ile olan sahnelerde tenis oynadıktan sonra beraber duş alıyorlar ama ben ne yaptıysam öyle bir sahne yok o sahne gelmeden atlıyor sebebi ne olabilirZor yaşaman
Destekci plus pakedini aldım ama hala yükleme yapamıyorumEkli dosyayı görüntüle 4073
GENEL BAKIŞ
Düşük gelirli bir aileden gelen genç adam, babasından ve yaz aşkından ayrılmak zorunda kalarak Burgmeister & Royce üniversitesine gider. Düşük gelirli bir yaşamdan, birinci sınıf hayata atlamanın zorluklarıyla karşılaşır. Bu zorlukları atlattıktan sonraki hayatı git gide eğlenceli olmaya başlar. Üniversite hayatının ona neler kazandırdığını görmek ister misiniz ?
Paylaşılan Tarih: 14.11.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.6.1 (2. Sezon - 2. Bölüm)
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 10.31 GB
Oyun Boyutu APK: 2.91 GB
Oyun Boyutu Düşük APK: 1.80 GB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DGC, Animated, Male protagonist, Anal sex, Big ass, Big tits, Creampie, Exhibitionism, Female domination, Groping, Group Sex, Handjob, Humiliation, Interracial, Masturbation, MILF, Oral sex, Prostitution, Stripping, Teasing, Titfuck, Voyeurism, Combat, Dating sim, Humor, Point & click, Puzzle, Romance, School setting, Strategy, Turn based combat, Twins
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Being A DIK oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
BU OYUNUN TÜRKÇE SÜRÜMÜ YAZIM HATALARINI VE ANLAM BOZUKLUKLARINI DÜZELTEBİLMEMİZ AÇISINDAN BETA AŞAMASINDADIR. BETA AŞAMASINA KATILIP ERKENDEN TÜRKÇE OYNAMAK İSTİYORSANIZ ÜYELİK ALMANIZ GEREKMEKTEDİR. AŞAĞIDAKİ LİNKTEN MAĞAZAYA ULAŞABİLİRSİNİZ.
MAĞAZA
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - GDRIVE - GOFILE - DROPMEFILES
Düşük Boyutlu (Kolay Kurulum) ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE
ANDROID
MEGA - MEDIAFIRE - GDRIVE
SON SÜRÜMDEN BİR ÖNCEKİ SÜRÜMÜN SAĞLIKLI KAYIT DOSYASINA ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYIN!
BEING A DIK SON SÜRÜM (0.6) REHBER İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 771 Ekli dosyayı görüntüle 772 Ekli dosyayı görüntüle 773 Ekli dosyayı görüntüle 774 Ekli dosyayı görüntüle 775 Ekli dosyayı görüntüle 776 Ekli dosyayı görüntüle 777
Gün içerisinde onaylanınca giriş yapabilirsiniz.Destekci plus pakedini aldım ama hala yükleme yapamıyorum
önceki seçimlerin önemli maalesef.Beta dan ne zaman çıkacak
Jill ile olan sahnelerde tenis oynadıktan sonra beraber duş alıyorlar ama ben ne yaptıysam öyle bir sahne yok o sahne gelmeden atlıyor sebebi ne olabilir
Destekçi Plus 1 aylıktır.Destekçi plus alırsak süresi var mı?
False Hero bende açılmadı maalesef.Arkadaşlar False Hero erişilebilir tr oyunu olduğu için galiba bir tek o açılıyor.
EvetDestekçi plus alanlar giriş yapabiliyor mu şu an diğer türkçe oyunlara?![]()
İki gün önce indirip giriş yapmıştım. Adminler onuda düzenliyor galiba.False Hero bende açılmadı maalesef.
en merak ettıgım cevapBetadan ne zaman çıkar hala belli
Merhababu tavuk ve dik nedir? yok işte dik ile ilerle falan demişsin ama dikin anlamını bilmiyorum dikle nasıl ilerlicem? seçimlerde yazıyor mu
Masif Tavuk seviyeniz yeterli değil gibi görünüyor.Bu da yaptığınız seçimlerin Nötr ya da DIK olduğu yönünde yoksa görünecektir.Beta dan ne zaman çıkacak
Jill ile olan sahnelerde tenis oynadıktan sonra beraber duş alıyorlar ama ben ne yaptıysam öyle bir sahne yok o sahne gelmeden atlıyor sebebi ne olabilir