MRainb0w
Yetkili
Bilgisayarınızda oyunun açılması için gerekli programlar eksik olabilir.oyun açılmıyor siyah ekranda kalıp virtual box machine yanıt vermiyor diyor
Bilgisayarınızda oyunun açılması için gerekli programlar eksik olabilir.oyun açılmıyor siyah ekranda kalıp virtual box machine yanıt vermiyor diyor
win10 pro h1h2 virüs koruması kapalıydı driver vs kuruluCihaz özellikleriniziwin10 yazabilir misiniz?
Yanıt vermiyor dedikten sonra bekliyor musunuz? Bekliyorsanız kaç dakika?win10 pro h1h2 virüs koruması kapalıydı driver vs kurulu
Pc yi kapatıp açın veya Görev yöneticisinden Turbo sanal Machin-Adult oyun ceviri exe sini sonlandırın.Bazen farklı oyundan çıkıp başka bir oyuna girince arka planda çalışmaya devam ediyor,hatayı da ondan dolayı veriyor.En azından bende öyle oluyor.Win10prowin10 pro h1h2 virüs koruması kapalıydı driver vs kurulu
Yapımcı 0.90 sürümünü çıkardığından beri çok uzun süredir sessizlik içerisinde tahminen final sürümü üzerinde çalışıyor.Devamı ne zaman gelir acaba bir bilgi var mı?
Tamam çok teşekkürlerOyunun 1.0 sürümü yani bundan sonraki sürüm final olacak.
Rica ederim.Tamam çok teşekkürler
bende de ayni sorun var baska oyunlarda hallettiysen söyle nasi yaptiginioyun açılmıyor siyah ekranda kalıp virtual box machine yanıt vermiyor diyor
1 yılı aştı zaten son güncelleme geleliSanki yıllardır yeni versiyonu gelmiyormuş gibi hissettiren o oyun. Ulan çok sağlam bir oyun ama ilerlemiyor arkadaş. Ayrıca Rockstar diyo ama, oyunun müzik çeşitliliği resmen yok. Serenanın hatrına oynuyorum, ama hikayesini de merak ediyorum.
Lunael bahsedilen tüm çözümleri denedim fakat hala aynı hatayı alıyorum.Geri dönüş için teşekkür ederim . Normalde indirdiğim dosyanın içine girip açıyordum. Hata aldıktan sonra dosyayı masaüstüne çıkarıp giriş yapıyorum sorunum düzeldi. Bu hatayı alan arkadaşlar varsa oyunu masaüstüne çıkarıp oyuna giriş yapabilirler.
Mesajını bulamadım ama hangi hatayı aldığını söylersen yardımcı olayım.Lunael bahsedilen tüm çözümleri denedim fakat hala aynı hatayı alıyorum.
Yapımcının sosyal medya hesaplarından konuyu takip edebilirisiniz.Devamı hakkında bir bilgi var mı?