Data klasörüne giriş yapamıyorum erişim hatası veriyor haliyle savelerimi yükleyemiyorum yardımcı olabilir misiniz?Android -> Data -> AdultOyunCeviri -> (Oyun İsmi) burdan kayıt dosyalarınızı alınız sonrasında yeni sürümün klasörüne atınız.
Edit sorunumu çözdüm yine de teşekkür ederim.Data klasörüne giriş yapamıyorum erişim hatası veriyor haliyle savelerimi yükleyemiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Devamı gelmedi miEn son bizim oğlanın ablası Julia'nın vurulduğu yerde bitti
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdaki kayıt dosyalarımız kanalından bulabilirsiniz.Merhaba acaba birisi save dosyasını paylaşabilirmi
ben en son bitiş ekranında save almışım o yüzden devam edemiyorum.
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Paketin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu. diyor, ne demek bu
Telefonum da yer yoksa tekrar açıp kapayınca düzelir miAPK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.
Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Maalesef alan açmanız gerekiyor çalışması için.Telefonum da yer yoksa tekrar açıp kapayınca düzelir mi
Oldu teşekkurler.Maalesef alan açmanız gerekiyor çalışması için.
True dersen o kişiyle ilişki yolunu açıyorsun. Yani onunla sevgiliymişsin gibi ilerliyor. False dersen hiç sevgili olmamışsınız gibi ilerliyor.Hileler nasil kullaniliyor? True false filan var ne işe yariyor?