Lunael
Yetkili
Herkese ne zaman açılacağı konusunda bir bilgi yok.Ne zaman oyun herkese açılacak.
Son düzenleme:
Herkese ne zaman açılacağı konusunda bir bilgi yok.Ne zaman oyun herkese açılacak.
Özel çeviri ayrı olarak satılıyor. Ve ayrıca özel çeviri şu an güncel değil.Merhabalar hocam oyunu diğer 6 oyun ile beta paketini aldım özel çeviriyi indirdim ama erişim hakkınız bulunmuyor nediyor nedeni nedir
Tüm linkler çalışır durumda.Normal çeviri linki bozuk
Özel çeviri yayınlanmıyorÖzel çeviri 15 ne zaman yayınlanır ?
Özel çeviride ingilizcesinde ne yazıyorsa birebir olarak çeviriyoruz. Normalinde ise hafifletilmiş ve yerelleştirilmiş şekilde çeviriyoruz. Aralarında pek bir fark yok.bilmediğimden soruyorum özel çeviri ile normalin farkı ne?
Hayır herkese açık değil.Oyun şuan herkese açık halde mi acaba? Değilse erişim hakkınız bulunmamaktadır diyor.
Teşekkürler.Hayır herkese açık değil.
Rica ederim.Teşekkürler.
Kayıt dosyaların duruyorsa direkt olarak devam edebilirsin.ben bölüm 14 sürümünü indirmiştim bitirdim şimdi bunu indireceğim de kaldığım yerden nasıl devam edebilirim
Özel çeviri indirmişsinizdir, normalini indirirseniz herhangi bir sorun yaşamazsınız.oyun beta'dan çıkmasına ramen erişim izni istemektedir bilginiz olsun
ya bölüm 15 falan diyor şimdi ben bunu indirsem ilk bölümden mi başlicak yoksa son bölümden mi ona göre indirme yapacağımÖzel çeviri indirmişsinizdir, normalini indirirseniz herhangi bir sorun yaşamazsınız.
Normal çeviri üzerinden indiriniz ve ilk bölümden başlayacaksınız. Bölüm 15 sadece oyunda o kadar bölüm olduğunu belirtiyor.ya bölüm 15 falan diyor şimdi ben bunu indirsem ilk bölümden mi başlicak yoksa son bölümden mi ona göre indirme yapacağım