Lunael
Yetkili
Oyunu mu indiremiyorsunuz yoksa giriş mi yapamıyorsunuz?vpni kapatıp yenilemem söyleniyorda ne vpn acık ne reklam engelleyici problem nerde
Son düzenleme:
Oyunu mu indiremiyorsunuz yoksa giriş mi yapamıyorsunuz?vpni kapatıp yenilemem söyleniyorda ne vpn acık ne reklam engelleyici problem nerde
İnternetinizde bir sıkıntı olabilir, modeminizin güvenli interneti açıksa ondan kaynaklanıyor olabilir.indiremiyorum sadece bu oyun için değil uygulamadaki herhangi bir oyunu da indiremiyorum
Net bir tarih yok.Son güncellemeye özel çeviri ne zaman gelir
Çevirilerin ne zaman yayınlanacağı hakkında net bir bilgi veremiyoruz.Bunun 16. Bölümü geldi de onu ne zaman çevirirsiniz
Çevirilerin ne zaman geleceği hakkında bir bilgi veremiyoruz.yeni bölümün çevirisi ne zaman gelir acaba ?
Yeterli yeriniz olmayabilir. Ayrıca bu tarz oyunlar bazen tabletlerde sıkıntı çıkartabiliyor. Google play üzerinden SAI apk uygulamasını indirip oradak kurmayı deneyin.Arkadaşlar benim tablette oyun yüklenmedi diyor sebebini bilen var mı??
Özel çeviriye zaten erişim hakkın yok, mağazadan alınıyor. Normal çeviri indirmen gerek oynayabilmen için.Özel çeviriyi indirdim ancak erişim hakkın yok diyor, nasıl çözebilirim?
Mağazada paketlerin altında hangi oyunların Türkçelerine erişebileceğin yazıyor.Selam bu aldığım paket yeterli değil o zaman değil mi?
Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir teki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.Arkadaslar oyunu indirdim ve yükledim nickim ve şifremi yazmama ragmen hata veriyor ve ayrıca mobilden denedim ondan dolayımı acaba