Evet, yayınlanan en son çıkan sürüm.Bu en son sürüm mü
5 - 6 saat gibi bir oynama süresi var.oynama süresi ne kadar ?
Maalesef kayıt dosyanız, uyumsuzluktan ötürü hata veriyor. Baştan başlamanız ya da başka bir kayıt dosyası bulmanız gerekiyor. Discord sunucumuza katılarak, #kayıt-dosyalanınız kanalından bulabilirsiniz. Discord Sunucumuza katılmak İçin TıklaEski savelerden devam edemiyormuyuz. hata veriyor
'ın dediğine ek olarak kayıt dosyasını bir iki kere daha açmayı deneyiniz hala aynı hatayı alıyorsanız otomatik kayıt dosyaları bölümünden en yakın kaldığınız yeri seçin öyle deneyin hala başlamıyorsa maalesef baştan başlayacaksınız.Eski savelerden devam edemiyormuyuz. hata veriyor
Adından da anlaşılacağı üzere yılbaşı sürümü, yılbaşı için yapılmış özel bir sürüm. Normal oyuna güncelleme geldi.Yılbaşı özel farklı bir sürüm mü? En son gelen güncelleme ona mı geldi? Hangisini indirelim?
Net bir tarih yok.Mükemmel oyun herşeyiyle çok iyi, yeni sürüm ne zaman gelir
Yapımcı 15. bölümün sahnelerinin olduğu hard disk ile ilgili bir problem yaşadı ve bunu düzeltmek için çözüm arıyor o yüzden net bir tarih yok.Yeni bölüm nezaman çıkacak haberiniz varmi
14.Bölüm geldiğinde ve Türkçe çeviri yapıldıktan bir süre sonra betadan çıkınca herkese açılmıştı Türkçesi diye biliyorum sonradanmı değişti bu,yani ücretli oldu ? Çünkü o aralar ilk 12 bölümün Türkçe sürümünü oynuyordum ben ve baktığımda indirilebiliyordu bölüm 14 Türkçe çevirisi ama 12 bölümü bitirmeden indirmek istememiştim o zaman ..Yapımcı 15. bölümün sahnelerinin olduğu hard disk ile ilgili bir problem yaşadı ve bunu düzeltmek için çözüm arıyor o yüzden net bir tarih yok.