dediğin gibi önceki save dosyalarından devam edip ilerledim, şimdi de bakıcımla olan bir yatak sahnemde sahneyi ilerlemek istememe rağmen yanlarda kırmızı şeritler yanıp sönüyor, güncelleme yapmam mı gerek yaparsam baştan mı başlarımhonminson Daha önce yaptığınız seçimlerden dolayı kaynaklıyor. Eski kayıt dosyalarınızdan birine dönüp farklı seçenekleri deneyin hala olmuyorsa baştan başlamaktan başka çareniz yok.
Oyunun son sürümüne sahipseniz herhangi bir güncelleme yapmanıza gerek yok. Save dosyanızda hata oluşmuş olabilir.dediğin gibi önceki save dosyalarından devam edip ilerledim, şimdi de bakıcımla olan bir yatak sahnemde sahneyi ilerlemek istememe rağmen yanlarda kırmızı şeritler yanıp sönüyor, güncelleme yapmam mı gerek yaparsam baştan mı başlarım
dün indirdim fakat menüden önce bir güncelleme olduğu bildirimi geldiOyunun son sürümüne sahipseniz herhangi bir güncelleme yapmanıza gerek yok. Save dosyanızda hata oluşmuş olabilir.
Onu dikkate almayınız eğer dün indirdiyseniz en güncel sürümü indirmişsinizdir.dün indirdim fakat menüden önce bir güncelleme olduğu bildirimi geldi
yardımcı olduğunuz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim iyi forumlarOnu dikkate almayınız eğer dün indirdiyseniz en güncel sürümü indirmişsinizdir.
Rica ederiz.yardımcı olduğunuz ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim iyi forumlar
8 Nisan'da türkçesi güncellendi.oyun en son ne zaman güncellendi
Bölüm kısa yinede oyna bence14.bölüme kadar oynamışım 15. bölüm oynamaya değer mi kaç malum sahne var son bölümde?
Özel çeviri indirmiş olabilirsiniz, normal çeviri indirerek deneyiniz.Oyuna giriş yapılmıyor acaba bu sorunmu var başka bı oyunu indirmeye çalıştım ondada ne mega ya nede clouda baglanmadi
Milfy City, Treasure of Nadia, Midnight Paradise, F.I.L.F. oyunlarını oynamadıysan deneyebilirsin.bana bu oyun gibi bol milfli oyun önerir misiniz