B
Bora Duru
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Yapışkan kağıt hastanede sekreterin masada diye hatırlıyorum.Kanka kartonu buldum ama yapışkan kağıdı pek anlamadım . Bir daha söyler misin tam olarak nerde bu
Yapışkan kağıt hastanede sekreterin masada diye hatırlıyorum.Kanka kartonu buldum ama yapışkan kağıdı pek anlamadım . Bir daha söyler misin tam olarak nerde bu
Onu gece hastaneden çalacaksın. ReceptiondanKanka kartonu buldum ama yapışkan kağıdı pek anlamadım . Bir daha söyler misin tam olarak nerde bu
Başka bildiğin sadbox varmiGörseller güzel duruyor ve sandbox olduğu için ilgimi çekti.
Gelişmiş arama yaparak sandbox oyunlara ulaşabilirsiniz.Başka bildiğin sadbox varmi
Net bir tarih veremiyoruz.Ne zaman güncelleme gelir 0.88b çıkmıs
Kanka kalemler nerede sağ alt yazıyor ama internette şekli nasıl bulamadım bir türlü.Oraya kendi isteğinle girmeyeceksin. Hikayeyi ilerletmen ve görevleri uyglaman lazım. Elenanın odası kilitli oluyor zaten.
Moda neden ihtiyacın olsun ki? Oyunda hile veya mod gerektiren bir görev yok sonuçta.arkadaşlar oyun içinde mod varmı?ben bulamadım
oyuna yeni başladım biliyorum sadece öantayı acınca orda para kısmı 0 gordum sandım diger oyunlar gibi bişeyler almamız icin para kasmamız lazım...yoksa herhangi bir moda ozaman guzel..teşekürlerModa neden ihtiyacın olsun ki? Oyunda hile veya mod gerektiren bir görev yok sonuçta.
Parçayı nereden aldınŞu furniture (mobilya) işini yapan var mi? Bodrum katını yapamadim. Aldim 2 parcayi ama o kaldı
Net bir tarih veremiyoruz.Güncelleme paketini alacaktım ama 0.90 çıkmışken burada 0.88 versiyonunda kalmış pakette de sonraki sürümleri içermez diyor yakın zamanda 0.90'a güncelleyecek misiniz?
Öğlen vakti odasına gir. Telefonla konuştuğu bir sahne girecek. Sonrasında gidip alabilirsin.Bu gardırob da sertifika nerede bilen var mı