MRainb0w
Yetkili
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Eva ile kabindeyken dudagindan op secenegi cikiyor ama bastigim halde olmuyor cok allta ne yapacam
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Eva ile kabindeyken dudagindan op secenegi cikiyor ama bastigim halde olmuyor cok allta ne yapacam
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Oyundan atıyor neden
Virüs programı veya defender silmiş olabilir. Yeniden indirip deneyiniz.evet eksiksiz indirdim
Tamamen yapımcıya bağlı hiç belli olmaz.Oyun yaza kadar final yapar mı
05.03.2022 Tarihinde geldi.Güncelleme ne zaman geldi
Dostum bulabildin mi? Bende avm de kaldım. Herkesle konuştum, herkese tacizci gibi baktım avm den cıkıyorum ev yok ortada. Birisi yardımcı olabilir mi???Beyler haritada evi bulamıyorum AVM de kaldım.
Bencede bende pek sevemedim. Sandbox oyunları pek sarmıyor gibi.Beni açmadı bu oyun, ısınamadım yani. Konusu merak uyandırıcı değil, karakterler ve hikaye o kadar güzel değil. Normalde bir oyunu yüklediğimde, işten eve gelince oynarım ve, iş saatlerinde oynamak için heyecan duyarım. Ama bu oyunda nedenini cidden bilmiyorum fakat, bitse de yeni oyuna geçsem diye oynadım. Seveni elbette vardır, saygı duyarım ama beni tatmin etmedi.
Dostum o oyunda Karton ve yapışkan kağıdı nasıl buldunAgalar bi görevde kate bende yapışkan kağıt vs felan istiyor (bilenler için) boya kalemleri nerde tam olarak ayar oldum 1 saattir bulamadım.
Hatırladığım kadarıyla yanlış olabilir, karton avmde resim çektiğiniz kabinin arkasında, yapışkan da evdeki kalorifer dairesindeydi sanırım. Mutfağın oradaki kapı var ya orası, çamaşırlık mı ne işte boş yer orada.Dostum o oyunda Karton ve yapışkan kağıdı nasıl buldun
Hatırladığım kadarıyla yanlış olabilir, karton avmde resim çektiğiniz kabinin arkasında, yapışkan da evdeki kalorifer dairesindeydi sanırım. Mutfağın oradaki kapı var ya orası, çamaşırlık mı ne işte boş yer ora
Kanka kartonu buldum ama yapışkan kağıdı pek anlamadım . Bir daha söyler misin tam olarak nerde buHatırladığım kadarıyla yanlış olabilir, karton avmde resim çektiğiniz kabinin arkasında, yapışkan da evdeki kalorifer dairesindeydi sanırım. Mutfağın oradaki kapı var ya orası, çamaşırlık mı ne işte boş yer orada.