Megada kota var onun için modemi kapatıp tekrar açma vs. gibi şeyler öneriliyor diğer indirme linkinde indirme hızınızı arttırmak istiyorsanız IDM veya FDM kullanınız.mega indirirken para istiyor. diğer sitede snde 500kb indiriyor. yıl 2023 paramızı da ödedik ama indiremiyoruz
Muhtemelen birden fazla videoyu ard arda oynattığı için mobilde sorun yaşatıyor. Hızlı geçmeyin.Android 12 telefonum birden oyun kapanıyor. Bazı oyunlarda oluyordu ama bu oyun neredeyse hiç oynanmıyor
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Beyler bu mobilya mağazası nerde ben mi körüm anlamadım haritada tıklamadigim yer kalmadı bilen varsa yardımcı olabilir mi
Bunu da denedim. Ama ne kadar yavaş olursam olayım kısa süre içinde atıyor oyundan. MIST oyununda da atma oluyor ama bu oyun kadar sık değilMuhtemelen birden fazla videoyu ard arda oynattığı için mobilde sorun yaşatıyor. Hızlı geçmeyin.
Oyunu telefondan mı oynuyorsunuz?Bunu da denedim. Ama ne kadar yavaş olursam olayım kısa süre içinde atıyor oyundan. MIST oyununda da atma oluyor ama bu oyun kadar sık değil
Evet. Telefonda oynuyorum. Android 12Oyunu telefondan mı oynuyorsunuz?
Şu sıralar Android ile alakalı problemler olabiliyor. Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Evet. Telefonda oynuyorum. Android 12
Telefon modeliniz nedir genellikle Oppo telefonlar da baya hata alan arkadaşlar oluyor.Evet. Telefonda oynuyorum. Android 12
Samsung galaxy a31Telefon modeliniz nedir genellikle Oppo telefonlar da baya hata alan arkadaşlar oluyor.
Bazı telefonlarda bu tarz sorun var özellikle Oppo markalı telefonların çoğunda bu problemi yaşıyan kullanıcımız var. Bunun için bir çözüm üretmiş bulunmaktayız ve çıkacak olan oyunlardan itibaren bu sorunuda ortadan kaldıracağız.Samsung galaxy a31
Son çıkan oyunlar da hatalar düzeltildi diğer oyunlar da güncelleme geldikçe düzeltilecektir.koca oyunda bi tane güzel kadın olmaz mı be arkadaş... ev sahibesi artık ne rolü biçtiyseniz o abla dışındaki bütün kadınlar benden daha yakışıklı. ama oynayalım bakalım telefondan atmayan oyun nadiren bulabiliyorum.
yanlış mesajı alıntıladın galiba reis. hata yok oyunda çalışıyorSon çıkan oyunlar da hatalar düzeltildi diğer oyunlar da güncelleme geldikçe düzeltilecektir.
Telefondan atmayan oyun bulmak zor dediğin için yazmıştım.yanlış mesajı alıntıladın galiba reis. hata yok oyunda çalışıyor