Aynen öyle yazıyor, teşekkür ederimpaarthurnaxw
Eğer sol üstte haftanın günleri yerine '1.gün, 2.gün,3.gün' şeklinde sayıyorsa, bu bir hata ve düzeltildi. Oyuna sıfırdan başlaman lazım.
Hatayı yoksay dediğinizde ne oluyor?alexandranın krystal ıle konusması sonrası banyoda kı ıc camasırını almaya calsıtıgımda. Oyun Not defterı seklınde bır hata verıyor nasıl duzeltırım. 3 kere denedım hepsınde hatayı verdı duzeltemıyorum.
Gün atla, öğlen vakti odasına git. Sahne girecek ve sonra bir gün daha atlayıp öğlen vakti odasına girdiğinde alabileceksin.bi gorevde elena odasi gardrop sertifika al diyo ama bulamiyorum sertifikayi
Oyun içi hata değıl malesef, Direkt oyundan atıyor ve wındows not defterıne benzer bır beyaz sayfada Sorry dıye baslayn bır hata alıyorum.Hatayı yoksay dediğinizde ne oluyor?
Aynı Sorun Bendede Var Malesef Alınmıyor Kilot Direk Oyundan Atıyor Hata Yoksay Felan GelmiyorOyun içi hata değıl malesef, Direkt oyundan atıyor ve wındows not defterıne benzer bır beyaz sayfada Sorry dıye baslayn bır hata alıyorum.
Oyun içi hata değıl malesef, Direkt oyundan atıyor ve wındows not defterıne benzer bır beyaz sayfada Sorry dıye baslayn bır hata alıyorum.
Öncelikle farklı bir internete bağlanıp oyuna girmeyi deneyiniz. Eğer olmadıysa yaşadığınız sorunu lütfen Ss alarak gösterebilir misiniz?Aynı Sorun Bendede Var Malesef Alınmıyor Kilot Direk Oyundan Atıyor Hata Yoksay Felan Gelmiyor
Ben de aynı hatayı alıyorum.Öncelikle farklı bir internete bağlanıp oyuna girmeyi deneyiniz. Eğer olmadıysa yaşadığınız sorunu lütfen Ss alarak gösterebilir misiniz?
İnternet bağlantınızı kontrol ediniz. Ayrıca bilgisayarınız kaldırabiliyorsa Windows 10 sürümüne geçmenizi öneririm.Ben de aynı hatayı alıyorum.
Teşekkür ederim, internet bağlantısı ile ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum defalarca denedim. Windows 10'a geçemiyorum maalesef,oyunun önceki sürümlerinde böyle bir hata almamıştım,gelecek diğer güncelleme ile düzelmesini umarak bekleyeceğiz sanırım.İnternet bağlantınızı kontrol ediniz. Ayrıca bilgisayarınız kaldırabiliyorsa Windows 10 sürümüne geçmenizi öneririm.
Paranı sadece ana görevlere harcarsan yetiyor. Dijital satış mağazasında çalışarak kazandığın para ile telefon parçası alabiliyorsun. Sen orada ekstra olarak satılan başka şeyleri de almışsındır.Oyun bolca hatalarla dolu şuanda tum hıkaye tıkandı benden telefon parcası ıstıyor ama param yok kazanacak hıkaye tarafıda yok ayrıca ek hıkayelerıde denedım onlarda sacmaladı
Konuda, yapımcının Patreon sayfası mevcut. Yapımcıyı oradan takip ederek güncellemelerin durumlarıyla alakalı bilgi alabilirsin.Oyunun yeni güncellemesi ne zaman gelir belli mi veya oyunun çıkış tarihini takip edebilceğim yeri var mı
İyide aynı para hatası bendede var ikincisi ben parami başka bı yere harcamadim adamın yanına gittiğimde iş vermiyor ve para durumum sıfır olduğu için oyun ilerlemiyor para hilesi Felan yokmu diğer oyunlara para hilesi katılırsa daha iyiParanı sadece ana görevlere harcarsan yetiyor. Dijital satış mağazasında çalışarak kazandığın para ile telefon parçası alabiliyorsun. Sen orada ekstra olarak satılan başka şeyleri de almışsındır.