Evet, oyun güncellendi.Yeni bölüm mü geldi?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Birde sağ alt demiş kalem için her yere tıkladım yok abi kalem yok
gırebıldınız mı odaya bende gıremedımElena'nın odasına gidip renkli kalemler almam gerekiyor ama gidemiyorum
Discord sunucumuza katılıp daha hızlı yardım alabilirsiniz.gırebıldınız mı odaya bende gıremedım
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.HERKESE SELAMLAR CUMA GÜNÜ ELENA ODASİ KALEMLERİ AL DİYOR BİR TÜRLÜ ODAYA GİREMİYORUM NASİL YAPİCAM BİLEN VARMİ
İndirdiğiniz APK dosyasını kurmanız yeterli.Telefona nasıl kuracağız daha indiremedim
Discord sunucumuza katılıp daha hızlı yardım alabilirsiniz.Aynı yerde takıldım. Oda ya giremiyorum. Bu nasıl iştir. Çözebilen oldu mu?
Ben de aynı yerde kaldım. Çözümü bilen varsa ayıktırsın.HERKESE SELAMLAR CUMA GÜNÜ ELENA ODASİ KALEMLERİ AL DİYOR BİR TÜRLÜ ODAYA GİREMİYORUM NASİL YAPİCAM BİLEN VARMİ
Save dosyanız hatalı. Discord sunucumuza katılıp yazılımcımız ile iletişime geçmelisiniz.Ben de aynı yerde kaldım. Çözümü bilen varsa ayıktırsın.
Save dosyası kullanıyorsanız böyle bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Baştan başlamanız gerekli.Oyunda gün kavramı var mı yoksa ben mi göremiyorum çünkü görevde cuma öğle elenanın odasına gitmem lazım cuma günü yok. Denedim öğle vakti de hep kilitli oluyor
Dosyanın eksiksiz indiğine emin misiniz?oyunu yükleyemiyorum. sistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatası veriyor. yardımcı olabilecek var mı?