M
MlsWhiplash
Twist Türkçe Erişimcisi
Pc den oynuyorum fakat ss atamıyorum dosya cok buyuk diyor. Hastahanede asansorden cıktıgımızda ilerleyince hata verıyor dırek .Hangi platformdan oynuyorsunuz ? Hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız ?
Pc den oynuyorum fakat ss atamıyorum dosya cok buyuk diyor. Hastahanede asansorden cıktıgımızda ilerleyince hata verıyor dırek .Hangi platformdan oynuyorsunuz ? Hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız ?
Android ( samsung s8 )önceki sürümde sıkıntı yaşamamıştım tekrar indiriyorum. Hata vermez umarım verirse atayım.Hangi platformdan oynuyorsunuz ? Hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız ?
MlsWhiplash Bu hata yapımcıdan kaynaklanıyor bizlik bir durum yok. Yapımcı bug fix yayınlandığı zaman bizde linkleri güncelleriz.Android ( samsung s8 )önceki sürümde sıkıntı yaşamamıştım tekrar indiriyorum. Hata vermez umarım verirse atayım.
Ben yinede atayım.MlsWhiplash Bu hata yapımcıdan kaynaklanıyor bizlik bir durum yok. Yapımcı bug fix yayınlandığı zaman bizde linkleri güncelleriz.
Oyun ile ilgili yardım almak veya bir hata varsa discord sunucumuza katılarak bildirebilirsiniz. Amnesia ve diğer 3 oyun için özel bir odamız bulunmakta.bir öncekiyle aynı ve laptop bulamıyorum. bi çözümü olan var mı?
hocam tuvaleti bulun orda bı hatunla konuscanBeyler haritada evi bulamıyorum AVM de kaldım.
Oraya kendi isteğinle girmeyeceksin. Hikayeyi ilerletmen ve görevleri uyglaman lazım. Elenanın odası kilitli oluyor zaten.Elenanın odasına giremiyorum
Butun görevleri bitirdim bitek onun odaya gitme görevi kaldıOraya kendi isteğinle girmeyeceksin. Hikayeyi ilerletmen ve görevleri uyglaman lazım. Elenanın odası klitli oluyor zaten.
Cuma öğlen giriliyordu sanırım orayaElena'nın odasına gidip renkli kalemler almam gerekiyor ama gidemiyorum
Günleri göremiyorum her günleri atlayıp denedim o yüzden ama giremedim öğle vaktiCuma öğlen giriliyordu sanırım oraya
Bende öyle yaptım bendede olmadıGünleri göremiyorum her günleri atlayıp denedim o yüzden ama giremedim öğle vakti
Telefondan mı oynuyorsun PC mi telefon da günler gözüküyordu sankiGünleri göremiyorum her günleri atlayıp denedim o yüzden ama giremedim öğle vakti
Şuan hiçbir sıkıntı görünmüyor. Reklamları geçin.Mobilde açılmıyor linkler neden
Yapımcılar oyuna yeni sürüm getirince bazen kodlamada değişiklik yapabiliyor ve bu yüzden dolayı eski sürümlerden kalan kayıt dosyaları çalışmayabiliyor.ben bu oyunun v.0.7a versiniyonu oynayıp bitirdim ve şuanki versiyonunu indirdim ama kayıtlı bölüme tıklayanca oyunda hata veriyor ve kaldığım yerden devam edemiyorum.. her yeni güncellemede baştan oynanılmaz ki!! buna bir çözüm yok mu?