Fram11
Kayıtlı Üye
Anladım. Teşekkürler kolay gelsin.Çevirmen ekibimiz tarafından çevriliyor.
Anladım. Teşekkürler kolay gelsin.Çevirmen ekibimiz tarafından çevriliyor.
Ev sahibi ve kızı.Beyler ben oyun da Alexandra,Kate bizim neyimiz oluyor anlamadım. Bir ieyler kacırdım sanıyorum, birisi açıklayabilir mi ?
Sürekli kaydet sekmesini açıyorEkli dosyayı görüntüle 9525
Resim altında bak yazısı var ona badamiyorum bir türlü (mobil) bu sahneyi nasıl gecicem
Bende basamıyordum. Ekranın ortasına basınca kabul etti. Sende bi dene aga.Sürekli kaydet sekmesini açıyor
Eyw agaBende basamıyordum. Ekranın ortasına basınca kabul etti. Sende bi dene aga.
Eğer giriş yaparken bilgileriniz doğru olduğu hatalı giriş bilgileri yazıyorsa; kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olup olmadığını kontrol edin, eğer varsa bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak değiştirin. Daha sonra giriş yapmayı deneyin.Bu oyunu yükledim giriş yapamadım adımı parolu yazdım yanlış diyor yenide kayıt oldum yine yanlış diyor
1-1,5 ay içindeagalar betadan ne zaman çıkar
Discord sunucumuza katılıp #yardım kanalından üyelerimizden yardım isteyebilirsiniz.Agalar bi görevde kate bende yapışkan kağıt vs felan istiyor (bilenler için) boya kalemleri nerde tam olarak ayar oldum 1 saattir bulamadım.
Oyuna güncelleme geldi, bug varsa düzelir herhalde.hastanede asansörle çıktıktan sonra ilerlemek istediğimizde hata veriyor yoksayda olmuyo kesinlikle haberınız olsun
Hangi platformdan oynuyorsunuz ? Hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız ?Hastahanede asansörden çıkınca oyun hata veriyor.