Dosyalar sıkıştırıldığı için boyut farkı olabiliyor APK'larda. Kurduğunuzda normal boyutu olan 6.45 GB oluyor.ben aynı oyunu 600mb indirip oynamıstım bu uzun versiyon zannedip bunuda indirdim aynı oyun nasıl oluyor bu kadar büyüklük farkı anlamadım
Gelişme aşamasındaBir gelişme var mı oyunla ilgili ?
Oyun güncellemeye almaya devam ediyor bizi takipte kalmaya devam edin.bu kadar muzam bir şey beklemiyordum hayran kaldım seri devamı gelir umarım şuan favorilerim de
Farklı bir alternatif deneyebilirsiniz.Gdrive indirmek için yetkiniz yok diyoe ne yapmalıyım ?
Umarım güncelleme kısa sürede gelir. Fena bir oyun. Fakat 1GB lık oyun için kısa oynanış süresi var.
Türkçe oyunlarımızı en kısa sürede güncellemeye çalışıyoruz bizi takipte kalmaya devam edin.İnanılmaz ötesi renderları var oyunun 0.8 yayınlanmış çevirisini bekliyoruz.
Hocam oyunu siz Türkçeye çeviriyorsunuz değil mi?Türkçe oyunlarımızı en kısa sürede güncellemeye çalışıyoruz bizi takipte kalmaya devam edin.
Çevirmen ekibimiz tarafından çevriliyor.Hocam oyunu siz Türkçeye çeviriyorsunuz değil mi?