CumaLee
Yazılımcı
Maalesef yok.Belli bir tarihi varmı?
Maalesef yok.Belli bir tarihi varmı?
Rica ederim.Tmm teşekkürler cevap verdiğiniz için
Oyunu eksiksiz indirdiğinize emin misiniz? Hem .aoc hem de .exe olması lazım.Pardon indirdim fakat .aoc uzantısı olarak görükmekte. Bunu nasıl değiştirebilirim?
Dikkat et üşütme kankam her gün duştaMuazzam bir oyun daha, şiddetle tavsiye edilir. Luck Mark oynayanlar bilir, hemen hemen aynısı gibi ama daha iyisi bence. Yapımcı umarım bu oyunu salmaz ve uzatabildiği kadar uzatır oyunu. Oyun listemde ilk 5'te yerini aldı bile. Render olsun animasyon olsun kalite kokuyor, sabırsızlıkle diğer güncellemeyi bekleyeceğim. Teşekkürler AOÇ ekibi, her gün duş alıyorum sayenizde
Android Linkleri şuan düzenleniyor. Düzenlendiğinde size geri dönüş yapacağım.Linkler bozukmu
Linkler düzenlendi. İndirebilirsiniz. İyi oyunlar dilerim.Linkler bozukmu
Ondan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Rar'dan çıkarırken Arşiv hatası alıyırsanız, oyunu tam indiremediğinizi belirtiyor. Tekrar indirmeniz gereklidir, İyi Oyunlar.rar'dan çıkarırken hata alıyorum site çökmüştü ondan kaynaklı eksik indirmiş olabilirmi ?
Terliyorum oynarken yanlış anlaşılma olmasın lütfenDikkat et üşütme kankam her gün duşta
Devamı gelecek. Ama herhangi bir tarih belirtilmedi.Müthiş oyun devamı gelecek mi net bir tarih var mı
Hayır yok, gerekte yok zatenbunun oynanış pdf olarak varmı uzun sürmesin bak oyna
Bendede öyle oldu neden o kadar kısa sürdü ki 1 gb birde Androidbu kısamı sürüyor odasında otuz bir cekiyor bitiyor doğrumu hatalı oynanıyor