Kayıt dosyan çalışmıyordu. Hilelerden kayıt dosyası düzenleyip CH3den başlayabilirdin.Valla ben en baştan kaydederek hızlıca sardım sahneleri.Öyle yapmadan önce piyano sahnesinde kapanıyordu oyun.4.Bölüme geçmiyordu.
Silip baştan yüklemene gerek yok. Kayıt dosyanla alakalı bir sıkıntı bu. Hilelerden Kayıt düzenlemeyi seçip CH3'ün başından başlayıp, 1 bölünü atlayarak son sürüme gelebilirsiniz. Rotanız falan bozulmaz.Bende 4. Bölüme geçemedim oyun bitmiş gibi davranıyor. Silip baştan yükleyeceğim.
1 ay içerisindeBetadan ne zaman çıkar
Bize destek olmak istiyorsanız Mağaza'dan her hangi bir ürünü alarak destek olabilirsiniz ve üyelik alabilirsiniz.baska sitelere baktim cogu oyun eski surmleri duruyor burada daima guncel mükemmel bir insansınız artık burdayım teşekkür ederim burs yatsın bağış yapicam varsa tabiki
Beta'dan çıkış tarihleri hakkında net bir bilgi veremiyoruz.baska sitelere baktim cogu oyun eski surmleri duruyor burada daima guncel mükemmel bir insansınız artık burdayım teşekkür ederim burs yatsın bağış yapicam varsa tabiki
Valery güzel karakterValery ile neden rota yok onu anlamıyorum halbuki en sevdiğim karakter o bu bölüm merak ile bitti
Oyunu ne zaman indirmiştiniz?Girdikden 5 sn sonra atıyor oyundan yardım edermisiniz.
Oyunu ne zaman indirmiştiniz?