Son Konular
Ch2'nin sonundan başlamaya yarayan bi ayar var hile menüsünde ona bastıktan sonra 2 sürüm önceki kaydını düzeltip devam edebiliyorsunuz. Bu arada rotanız şaşmaz aynı şekilde devam edersiniz. Atlayarak son sürüme gelirsiniz. Ama tabi size kalmış ister baştan başlayın ister hileyi kullanarak dediğim adımları uygulayın.
reis ben bulamadım o ayarı nasıl yapcagımı anlatırmısın hile menüsü nerde ayarlar kısmında yokindependent
Hile menüsü sağ altta olması gerekiyor.reis ben bulamadım o ayarı nasıl yapcagımı anlatırmısın hile menüsü nerde ayarlar kısmında yok
Farklı alternatif deneyiniz.Bildirium.eu sitesine atıyor fakat geçiçi veya kalıcı olarak kullanılamıyor diyor yükleyemiyorum.
Website korumalı antivirüs programınız varsa engelliyor olabilir.Bildirium.eu sitesine atıyor fakat geçiçi veya kalıcı olarak kullanılamıyor diyor yükleyemiyorum.
Buldunuz mu bilmiyorum ama eğer bulmadıysanız adult oyun çeviri var sağ altta ordan bölüm 2 bitiş düzeltmesi var ona tıklayıp biraz ilerletin güncelleme yerine gelirsiniz.reis ben bulamadım o ayarı nasıl yapcagımı anlatırmısın hile menüsü nerde ayarlar kısmında yok
Hayır, herkese açık olan tam sürümdür.Admin bu betamı?
Kayıt dosyasına başladıktan bir süre sonra hata verir veya ana menüye atabilir. Öyle bir şey olursa, aşağıdaki adımları yapın.Ben 3.bölümü bitirdim save aldım eski apk yı silmeden bunu indirip yüklesem kaldığım yerden devam edermi
Ch2'nin sonundan başlamaya yarayan bi ayar var hile menüsünde ona bastıktan sonra 2 sürüm önceki kaydını düzeltip devam edebiliyorsunuz. Bu arada rotanız şaşmaz aynı şekilde devam edersiniz. Atlayarak son sürüme gelirsiniz. Ama tabi size kalmış ister baştan başlayın ister hileyi kullanarak dediğim adımları uygulayın.
Defender'ın virüs olarak algılama sebebi bizim exe dosyasını çeviri dosyalarını koruduğumuz için şifrelememizden kaynaklanıyor. Defender bu dosyanın içini açıp bakamadığı için virüs olarak algılıyor. Oyunlarımızın hiç birinde virüs vs. yoktur rahatlıkla oynayabilirsiniz.Trojan virüsü yüzünde açmıyor antivirüs programını kapattım win defender bile kapalı bir sorun çıkmaz umarım.
Türkçe olarak 16.12.2021 tarihinde yayınlandı. Genel bakışın altında oyun bilgilerinin bulunduğu kısımda '' Paylaşılan Tarih '' olarak yazıyor.4.bölüm ne zaman yayınlandı bilen var mı oynayıp oynamadığımı hatırlamıyorum da