![mayklb](/data/avatars/m/34/34527.jpg?1604372848)
mayklb
Kayıtlı Üye
Teşekkürler bilgi için hikaye yarım kaldı şimdi otur bekleHenüz belli değil, ama yapımcı durum güncellemesinde Kasım ayının başında ya da ortalarına doğru, yeni güncellemenin gelmesi olasılık demişti.
Teşekkürler bilgi için hikaye yarım kaldı şimdi otur bekleHenüz belli değil, ama yapımcı durum güncellemesinde Kasım ayının başında ya da ortalarına doğru, yeni güncellemenin gelmesi olasılık demişti.
Discord sunucumuza katılıp, #Hatalar kanalına ekran görüntüsünü atarsanız yazılımcımız sizinle ilgilenecektir. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın.Son güncellemeyi indirdim trenden sonra bug var ilerlemiyor oyun mesajlaşmada kalıyor
Sağ alt köşede bulunan saate basman gerekiyordu sanırım.Ekli dosyayı görüntüle 8912Burda kalıyorum.devamını bilen varmı?
Bastığımda hiç birşey olmuyo.tık yokSağ alt köşede bulunan saate basman gerekiyordu sanırım.
Bütün kızlarla konuşman lazım.Bastığımda hiç birşey olmuyo.tık yok
Her şeyi yaptım.galiba oyunu silib yenidən yüklemem gerek °-°Bütün kızlarla konuşman lazım.
Yapımcı tarafından güncellense bile, Türkçe çevirisinin sitemizde paylaşılması biraz zaman alabilir. Ama ingilizce konusu güncellenecektir.4.bölüm çıkmak üzere kral bi ilgilenebilir misiniz hemenn
İngilizce olarak güncellenmesini istedim zaten kral elinize emeğinize sağlık iyi günlerYapımcı tarafından güncellense bile, Türkçe çevirisinin sitemizde paylaşılması biraz zaman alabilir. Ama ingilizce konusu güncellenecektir.
Telefona baktın mı? Belki mesaj vardır.Her şeyi yaptım.galiba oyunu silib yenidən yüklemem gerek °-°
Bütün kızlarla konuşmanız lazım burada.Ekli dosyayı görüntüle 8912Burda kalıyorum.devamını bilen varmı?
27 - 29 Kasım yani bugünlerde 4.0 (yeni) versiyonu yayınlanıcak. Fakat buraya gelmesi ve betadan çıkması yaklaşık 1 - 1.5 ay sürecektir.Kral devamı ne zaman?
Çok iyi herkese tavsiye ederim bu arada.
Şuan oynadığınız sürüm, yapımcının yayınladığı bir önceki sürüm olduğu için orada bitmesi normal. Yeni sürüme yakın bir zamanda güncellenecektir.Abi 4. bölümü gelmiş ama ben de 3. bölümde elinde silah varken bitiyor. Var mı bu sorunu yaşayan, ya da çözebilen ?