S
Silinen üye 28892
Çeviriye başlandı. Being a DIK betadan çıktıktan sonra, paket hâlinde yayınlanabilir.Oyun çıkalı 20 gün oldu, çevirisi hala gelmedi... Ne zaman gelecek acaba?
Çeviriye başlandı. Being a DIK betadan çıktıktan sonra, paket hâlinde yayınlanabilir.Oyun çıkalı 20 gün oldu, çevirisi hala gelmedi... Ne zaman gelecek acaba?
Tam olarak sorununuzu anlamadım. Mobil kullanıcısıysanız, .apk uzantılı olarak iner ve tek bir hamlede kurup giriş yapabilirsiniz.İndirirken bu 3. Oyun dosya yok diyor
İngilizce haliyle oynadım yine bazı olaylar yaşanacak(spoiler olmasın) ve sahne eklemişler Eğer seçimler yaparak Jill ile sevgili olursanız sahne varNe geldi güncellemede
Link ne zaman gelir?
Linkler yüklendiğinde discord sunucumuzda duyuru atılacaktır.Agalar ne zaman yüklersiniz
Linkler eklendi ama erişebilmek için 6 Türkçe Oyunlu Beta Paketiniz olması lazım.Hocam link ne zaman gelir?
Kredinin hesabınıza yansıması 15-30dk sürüyor. Eğer mail adresinizi doğru yazdıysanız en kısa sürede hesabınıza yansıyacaktır.Kredi aldım gelmedi hocam?
Çevirileri korumak için kullandığımız paketleme programını virüs olarak görüyor, bu oyunlardan kimseye virüs bulaşamaz öyle bir fonksiyonu yok. Kaldı ki biz kimseye gidip virüs atamayız.oyun niye ilerlemiyor bazen siyah ekrana dönüp başa atıyor tekrar yükle diyorum aynı yerde tekrar aynı problemi yaşıyorum.
ayrıca bu oyunda AppData\Local\AdultOyunCeviri\Oyunlar\1.0.0.0\local\modified\@APPDATA@\AoA_build-CHP4_GOLD-pc\AoA_build.exe de Trojan:Win32/Wacatac.B!ml ne işi var niye böyle şeyler yüklüyorsunuz bu çok tehlikeli bir trojan ki
Yani şaşırdım ben de böyle bir durumu görünce sonuçta sizlere güvenip satın alıyoruzÇevirileri korumak için kullandığımız paketleme programını virüs olarak görüyor, bu oyunlardan kimseye virüs bulaşamaz öyle bir fonksiyonu yok. Kaldı ki biz kimseye gidip virüs atamayız.
Evet, oyun şu an beta erişimde olduğu için ödeme yapıp 6 Türkçe Oyunlu Beta Pakati satın almanız gerekiyor.İndirmek için ödeme mi yapmam gerekiyor?