![MRainb0w](/data/avatars/m/0/94.jpg?1646386148)
MRainb0w
Yetkili
Sadece okul değil farklı mekanlarda var.oyunun konusu nerde geçiyor okulda mı?
Sadece okul değil farklı mekanlarda var.oyunun konusu nerde geçiyor okulda mı?
Hayır şu anlık yok. Oyun konularına bakarak olup olmadığını görebilirsin.milf varmı oyunda beyler
Oyunu indirdiğinizde, İlk 2 bölümde oluyor zaten.Peki bu oyunun ilk 2 bölümüne nasıl ulaşabiliriz?
Ben ne oynadığımı gayet iyi biliyorum. Maalesef gözü kapalı oynayan sizsiniz. Oyun ilk açılışta Prologue ile açılıyor. Sonrasında, 1. ve 2. bölümlere geçiş yapıyor ama siz farketmiyorsunuz. 3. Bölümde en son gelen güncelleme zaten, anlayışınız için teşekkürler.İlaveten arkadaşın dediği gibi ilk 2 bölüm oyunun içinde değil.Ne oynadığını filan hiçbirşey anlamıyorsun.Dolayısıyla saçma sapan geldi tabiii...
Ya üstad yalan borcum mu var size? Bir prologue var evet sonrasında hiç görmediğimiz karakterler vs.Oyunu anlayabilmenin imkanı yok. Yani 2 karı görecez diye oynuyoruz zaten üstad neden gözü kapalı oynayalım.alalalalBen ne oynadığımı gayet iyi biliyorum. Maalesef gözü kapalı oynayan sizsiniz. Oyun ilk açılışta Prologue ile açılıyor. Sonrasında, 1. ve 2. bölümlere geçiş yapıyor ama siz farketmiyorsunuz. 3. Bölümde en son gelen güncelleme zaten, anlayışınız için teşekkürler.
milf city vararklar bana milfli oyun önerir misiniz mesela arkadasımızın annesiyle malum işi yapıyoz falan![]()
A.O.A Academy'nin son sürümü.ya bu AOA nın yeni güncellemesimi? bayagı oldu oynayalı kacta kalmıstım hatırlamıyorum. adminler biraz daha hızlanın oyun kalmadı![]()
ne zaman çıktı yani bu sürüm? birde isminin altında yazan tarih güncelleme tarihimi yoksa ilk cıktıgı tarih mi oluyor oyunlarda.A.O.A Academy'nin son sürümü.
Yeni sürümü 26 Temmuzda, yapımcı tarafından güncellendi. 6 Eylül tarihinde ise Türkçe çeviri olarak sitemizde yayınlandı.ne zaman çıktı yani bu sürüm? birde isminin altında yazan tarih güncelleme tarihimi yoksa ilk cıktıgı tarih mi oluyor oyunlarda.
hmm o zaman oynadığım kısım suanda teşekkür ederim. en son clara ıle yabancı bı adam konusuyordu orda bitmişti. umarım devamı yakın zamanda gelırYeni sürümü 26 Temmuzda, yapımcı tarafından güncellendi. 6 Eylül tarihinde ise Türkçe çeviri olarak sitemizde yayınlandı.
teşekkür ederim bu aradaYeni sürümü 26 Temmuzda, yapımcı tarafından güncellendi. 6 Eylül tarihinde ise Türkçe çeviri olarak sitemizde yayınlandı.
Henüz belli değil, ama yapımcı durum güncellemesinde Kasım ayının başında ya da ortalarına doğru, yeni güncellemenin gelmesi olasılık demişti.3 cü bölümde bitti yeni bölümü ne zaman gelir acaba?