![Mackenzie](/data/avatars/m/0/3.jpg?1674255298)
Mackenzie
Yönetici
Hiç bir linkte sorun yok.CumaLee Linkler kırık cuma hiçbiri açmıyor yenilenmesi gerek :/
Hiç bir linkte sorun yok.CumaLee Linkler kırık cuma hiçbiri açmıyor yenilenmesi gerek :/
Son sürümün Türkçe çevirisi yapıldı, indirip oynayabilirsiniz.güncelleme geldimi
teşekkürlerSon sürümün Türkçe çevirisi yapıldı, indirip oynayabilirsiniz.
Sahne var bu arada8gblık bir oyun için çok kısa bu kadar çabuk bitmesi üzdü ve kimseyle sex sahnesi olmaması da :/
Bırak olmasın da, daha doğrusu ben şahsen hikayeye daha çok önem veriyorum8gblık bir oyun için çok kısa bu kadar çabuk bitmesi üzdü ve kimseyle sex sahnesi olmaması da :/
Yaklaşık 1 - 1,5 saat civarı sürüyor.3. bölümün oynanışı kaç saat sürüyor
Şuanki kayıt dosyanız, eski sürümle uyuşmuyor. Başka kayıt dosyanız varsa örneğin oyunun otomatik şekilde hayıt aldığı bi sayfa var oradan herhangi bir kayıt dosyayı çalışabilir. Yine hata alırsanız Discord sunucumuza katılıp #kayıt-dosyalarınız kanalından, uygun kayıt dosyası bulabilirsiniz. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıkla.saveden devam edemiyorum hata veriyor sebebi nedir ?
baştan başlamanıza gerek yok. Son güncelleme'nin başına geçmek için hile mevcut. aynı kayıt dosyasıyla girin, sağ altta AOÇ Hileler yazacaktır o konsoldan son güncellemeye sorunsuz geçmenize yarayan bir seçenek olacaktır. İyi oyunlarÖnceki güncelleme de, vickyle odamızı paylaştığımız o kısımda bitiyordu ordan save duruyordu yükledim yine aynı yerde bitti savelerde mi sorun var en baştan mı başlamak gerek?
Yoksay'a bastığınız zaman oyun devam ediyorsa sorun yok demektir. Ufak bir kod hatası meydana gelmiş.oyunu oynuyordum ve böyle bir şey geldi yoksaya bastım endişelenmelimiyim lütfen hızlı cevap verir misiniz ?