F
fallegan
Kayıtlı Üye
Teşekkürler. 0 dan başladım.Kayıt dosyanızı, telefonunuza aktarabilirsiniz. Lakin platform değişikliğinden ötürü uyumsuzluk gösterebilir.
Teşekkürler. 0 dan başladım.Kayıt dosyanızı, telefonunuza aktarabilirsiniz. Lakin platform değişikliğinden ötürü uyumsuzluk gösterebilir.
ay meyvelerini bulamadım bir türlüOyununun güncel sürümünü bitirdim ve tek kelimeyle şahane bir oyun. Devamını takip edeceğim nadir oyunlardan. Umarım çok çok daha iyi yerlere gelir ve gerçekten çevirisini bu sayfada görüp yapımcılara destek sağlanmasına yardımcı olabilecek kadar harika bir ekip aoç ekibi
Ormana girdiğin anda gözüküyor. Ekranın orta solunda hemen. Kütüğün yanında olması lazım.ay meyvelerini bulamadım bir türlü
Yapımcı güncelleme üzerinde hala çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sürüm çıktığı taktirde hem Türkçe hem de İngilizce konusu yenilenecektir.Devamı ne zman gelecek çokk yarım kalmış
Oyun daha güncellenmedi. Tahimini olarak temmuz ayı içerisinde yapımcılar yeni sürümü çıkartabilir.Güncel sürüm ne zaman gelir acaba?
Oyunun güncellenmesine çok az bir zaman kaldı.Güncel sürüm ne zaman gelir acaba?
Oyunun yeni sürümünün Türkçesi en kısa zamanda gelecek.Oyun sonunda güncellendi tetikte bekliyorum
Oyunun ingilizcesi daha güncellenmedi.Oyun sonunda güncellendi tetikte bekliyorum
Editörümüz müsait olduğunda konuyu güncelleyecektir.Güncel sürüm tahmini tarih ne zamandır?
Güncellendi.İyi oyunlarGüncel sürüm tahmini tarih ne zamandır?
Oyunun Türkçesi zaten sitemizde mevcut ama son sürümünün çevirisinin ne zaman geleceği belli değil.0.6 SÜRÜMÜNÜN ÇEVİRİSİNİ ATIN LUTFEN OYUN ÇOK İYİ Bİ ÇEVİRİ YAKIŞIR
Ne zaman geleceği belli değil ama geldiğinde betaya girecektir. Duyuruları takip edebilirsiniz.muhtessem bir oyun daha dun bitirdim sansa sonraki gunu 0.6 guncellemesi geldi en kisa zamanda 0.6 turkce cevrisini bekliyoruzz
VIP sitemizde çeviri durumları paylaşılıyor.muhtessem bir oyun daha dun bitirdim sansa sonraki gunu 0.6 guncellemesi geldi en kisa zamanda 0.6 turkce cevrisini bekliyoruzz