Hayır ben 2d oynamıyorum arkadaş ısrarı üzerine indirip oynadım What a Legend i2d oyun var mıdır başka bu tarzda önerebileceğiniz
Oynamadıysan Summertime Saga var o da 2D ve mükemmel ama oyunu kurduktan sonra 5-10 dk beklemelisin oyun ağır olduğu için geç açılıyor2d oyun var mıdır başka bu tarzda önerebileceğiniz
Her açılışta beklemem mi lazım yoksa tek sefer miOynamadıysan Summertime Saga var o da 2D ve mükemmel ama oyunu kurduktan sonra 5-10 dk beklemelisin oyun ağır olduğu için geç açılıyor
Her açılışta beklemen lazım oyunun kendi sıkıntısı maalesefHer açılışta beklemem mi lazım yoksa tek sefer mi
Bu oyun gibi 2D olan sıkıntısız oyun var mıHer açılışta beklemen lazım oyunun kendi sıkıntısı maalesef
Sex Note diye bir oyun var daha oynamadım, nasıl olduğunu bilmiyorum ama sitede Türkçesi mevcut oradan indirebilirsinBu oyun gibi 2D olan sıkıntısız oyun var mı
Summertime saga var arkadaşın söylediği, sorunlu değil oyun. Sadece geniş kapsamlı olduğu için açılış ekranı biraz geç doluyor. Sex note var. Gayet güzel oynanabilir bir oyun. Birde yapay zeka dan witch hunterı indirdim bakalım şimdilik fena değil gibi duruyorBu oyun gibi 2D olan sıkıntısız oyun var mı
Oynadım sts yi. Zaten 2d ye sardıran oyun oldu o oyun. Bak indirmediysen bunu da mutlaka dene bence sts den çok daha başarılıOynamadıysan Summertime Saga var o da 2D ve mükemmel ama oyunu kurduktan sonra 5-10 dk beklemelisin oyun ağır olduğu için geç açılıyor
Kanka ben bunu da oynadım, zaten beni 2D oyunlara alıştıran STS oldu sonra bunu buldum sitede cidden mükemmel bişey herkes denemeli bence.Oynadım sts yi. Zaten 2d ye sardıran oyun oldu o oyun. Bak indirmediysen bunu da mutlaka dene bence sts den çok daha başarılı
Kanka sex note u dene o zaman onu da beğenirsin eminimKanka ben bunu da oynadım, zaten beni 2D oyunlara alıştıran STS oldu sonra bunu buldum sitede cidden mükemmel bişey herkes denemeli bence.
Eyvallah bakarımKanka sex note u dene o zaman onu da beğenirsin eminim
Çevirilirse gelir.Oyun çevirilirse andirod de gelir mi :")
Andoride ne zaman gelecek bilgi varmi
Yapımcının Patreon sayfasından ya da oyunun özel sitesinden görebilirsin.Hergün girip bakiyorum yemi sürüm gelmiş mi diye hic mi bilgi yok bilen varsa soylesin