En acilinden türkçe çevirisinin gelmesi lazım 2D oynlarda stsg den sonra oynadığım en iyi oyun. Her yerde türkçesini aradım ama bulamadım bu işi en iyi yapan aoc ailesine güveniyorum umarım en kısa süre içerisinde çeviri başlarEkli dosyayı görüntüle 5076
GENEL BAKIŞ
Hikaye, bekaretini kaybetmek için krallığın en büyük şehrine giden ancak kendisini destansı bir göreve gönderen gizemli bir kadınla tanışan genç bir adam hakkındadır.Mutsuz ev hanımları, güzel kadınlar, güzel büyülü yaratıklar ve bir efsane olma şansı ile dolu bir macera.
Paylaşılan Tarih: 13.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.3.1
Platformlar: Windows, Mac, Android
Dil Seçenekleri: İngilizce
Oyun Boyutu PC: 252.63 MB
Oyun Boyutu MAC: 235.37 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?2DCG, Male protagonist, Fantasy, Adventure, Animated, Dating sim, Big tits, Groping, Humor, Masturbation, Milf, Point & click, Sex toys, Vaginal sex, Voyeurism, Sandbox
RAR'dan çıkarttıktan sonra What a Legend! oyununu çalıştırın.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
MEGA - FILESUPLOAD
MAC
MEGA - FILESUPLOAD
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1887 Ekli dosyayı görüntüle 1888 Ekli dosyayı görüntüle 1889 Ekli dosyayı görüntüle 1890 Ekli dosyayı görüntüle 1891
Maalesef açılmıyor.Bu oyunun sex sahneleri hileyle açılıyor mu
Eger pc kullanıyorsan oyunun kendi sitesinde Türkçe bulunuyorLütfen türkçesi gelsin bu oyunun
yeni gördüm daha mesajını. Çok teşekkür ederimEger pc kullanıyorsan oyunun kendi sitesinde Türkçe bulunuyor
Rica ederim iyi oyunlar.yeni gördüm daha mesajını. Çok teşekkür ederim
2d oyun var mıdır başka bu tarzda önerebileceğinizRica ederim iyi oyunlar.