Can07
Kayıtlı Üye
adult oyun ceviri turkçe ben indirdim ama guncallemediler hala ceviri yapiyolar galibaniye bütün güzel oyunlar ingilizce kalmak zorunda ya xD
adult oyun ceviri turkçe ben indirdim ama guncallemediler hala ceviri yapiyolar galibaniye bütün güzel oyunlar ingilizce kalmak zorunda ya xD
Şu an oyunun İngilizce konusundasınız ve herkese açık. Aynı şekil şu an ki Türkçe oyunda herkese açık ama 0.5 sürümünde.Ne zaman herkeze acik hale gelicez acaba sonunda geldi ya
Can07 Yeni sürüme en yakın zamanda güncelleyeceğiz. VIP sitemizde çeviri durumları paylaşılıyor.
Kayıt dosyalarım adlı kanala yazarsanız eminim yardımcı olacaklardır.
Ben oyunu guncelledim ama simdi bastan oynamam gerekiyor çözümü varmı acabaJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan bulabilirsiniz.
Kayıt dosyanız uyumsuzluk mu gösterdi?Ben oyunu guncelledim ama simdi bastan oynamam gerekiyor çözümü varmı acaba
Hallettim teşekkürler Eski ilerlememi yeni guncellemeye taşidim yeni bölümü ingilizce olarak oynadımKayıt dosyanız uyumsuzluk mu gösterdi?
Rica ederim iyi oyunlar.Hallettim teşekkürler Eski ilerlememi yeni guncellemeye taşidim yeni bölümü ingilizce olarak oynadım
Yeni sürüme en yakın zamanda güncelleyeceğiz. VIP sitemizde çeviri durumları paylaşılıyor. VIP satın alarak çeviri durumunu takip edebilirsinÇeviri hakkında bir bilgi yok mu?
VIP sitemizde bilgiler mevcut.Son durum nedir?
VIP olmak şart değil ama çeviri durumlarını görmek ve oyuna erken erişim sağlamak istiyorsanız Destekçi VIP almanız gerekmekte. Belli bir süre geçtikten sonra herkese açılacak.Vip olmak şart mı belki imkanımız yok
Şu an İngilizce sürümü güncel.Yeni sürümü ingilizce android olarak eklermisiniz?
VIP sitemizde bilgisi var.Çeviri ne zaman gelir ya