Lunael
Yetkili
Yapımcılar bu ay içerisinde ingilizce sürümünü çıkartacak. Ama türkçesi için net bir tarih veremeyiz.yeni güncelleme ne zaman
Son Konular
Yapımcılar bu ay içerisinde ingilizce sürümünü çıkartacak. Ama türkçesi için net bir tarih veremeyiz.yeni güncelleme ne zaman
Haftaya kesin çıkışını yapar gibi duruyor.
Umarım. Ne zaman sona yaklaşsa bir ayı buluyor güncelleme. Hergün girip baka baka bir hal oldumHaftaya kesin çıkışını yapar gibi duruyor.
Geçen ay çıkacak gibi duruyordu. Şimdi 1 ay olduUmarım. Ne zaman sona yaklaşsa bir ayı buluyor güncelleme. Hergün girip baka baka bir hal oldum![]()
Aynen öyle. Geçen güncellemede de aynı şey oldu %99 dan tekrar %90 düşürdüler güncellemeyi. Böyle oyunlar nadir olunca beklemek insanı çok yoruyorGeçen ay çıkacak gibi duruyordu. Şimdi 1 ay oldu![]()
Tamamlandı ama daha test aşamasında yani çıkmadı.Oyunun v0.6 guncellemesi tamamlandı.
Çeviriler hakkında bilgi veremiyoruz malesef. Ama elimizden geldiğince kısa sürede çevirip yayınlamaya çalışıyoruz.30 temmuzda yeni update alıcak gibi duruyor tahmini nezaman çevirisi olur?
Evet biliyorumTamamlandı ama daha test aşamasında yani çıkmadı.
Dediğiniz gibi oyunlar arz talep durumuna göre yapılabiliyor. Ama ne zaman yayınlanacağına dair net bir tarih yine de yok.zaten bence bu ekıp tarafından ılk cevırısı yapılcak oyunlardan bırısıdır herkesın sevdıgını bılıyolar krallar ılk buna baslar gıbı
Yapımcı tarafından daha oyun yayınlanmadı şuan test aşamasındaSayın admin, oyunun güncellemesi şu anda %100 sitesinden baktım tahmini ne zaman 0.6 aktif olur ve aynı zamanda sitesinde MAC mevcut lütfen bu sitede de MAC için çıkarır mısınız?
Yüzde yüz olması hemen yayınlanacağı anlamına gelmez. Oyun şu an test aşamasında 1-2 hafta içerisinde anca gelir. Ayrıca türkçe oyunlarımızın hiçbirinde mac yok ve olmayacak. İngilizce sürümünü oynayabilirsiniz.Sayın admin, oyunun güncellemesi şu anda %100 sitesinden baktım tahmini ne zaman 0.6 aktif olur ve aynı zamanda sitesinde MAC mevcut lütfen bu sitede de MAC için çıkarır mısınız?
Bunlar hep yapımcıdan kaynaklı sorunlar ve her insanda yaşanmıyor. Tekrar indirip deneyin.Önceki oynayışımda oyunun ilerki safhalarında prensesle olan göğüs sahnesinde oyundan atıyordu oyunu silmiştim ve bu bazı oyunlarda da oluyor mesela hero sex academia eternum vb animasyon sahnelerinde oyundan atıyor
Peki teşekkür ederimBunlar hep yapımcıdan kaynaklı sorunlar ve her insanda yaşanmıyor. Tekrar indirip deneyin.
Rica ederim.Peki teşekkür ederim