MRainb0w
Yetkili
Yapımcı hala güncelleme üzerinde çalışmalarını sürdürüyor tahmini olarak da bir şey söylemek şu anlık mümkün değil.Tahmini olarak yeni sürüm ne zaman gelir?
Yapımcı hala güncelleme üzerinde çalışmalarını sürdürüyor tahmini olarak da bir şey söylemek şu anlık mümkün değil.Tahmini olarak yeni sürüm ne zaman gelir?
VPN'den Türkiye'ye bağlanıp linklere erişim sağlayabilirsiniz.Yurt dılında yaşıyorum, indirmek istersen vpn kapatın diyor ne yapmam lazım
Denedim ama olmadıVPN'den Türkiye'ye bağlanıp linklere erişim sağlayabilirsiniz.
Başka bir çözüm yolu yok. Dediklerimi yaptıysanız olması lazım.Denedim ama olmadı
Defender programını veya varsa harici antivirüs programını kapatıp tekrar deneyiniz.Dosya açılamıyordefalarca denedim olmuyor
Evet, giriş için sizden erişim isteyecektir.Birşey soracağım arkadaşlar.Simdi ben bu oyunun bu versiyonunu indirdim Türkçe olarak. Oldu ki 2 hafta sonra yeni güncelleme çıktı ve betaya alındı...ben eski versiyonu oynamak icin de paket almak zorunda kalacakmiyim? Simdiden teşekkürler
Bunu ayarlaması zor olur ve sorunlar ortaya çıkabiliyor.O zaman sitede ki bütün oyunları boşa indirdik...Yeni güncellenmiş haline erişim istese daha makul olmazmiydi aceba... Çünkü eski versiyonu indirmiş birisi oyunun yeni sürümü çıktı diye oynayamayacak doğru mu?
Yapımcı güncelleme üzerinde hala çalışmalarını sürdürüyor. Ne zaman yayınlanacağına dair ise net bir tarih yok.Yav ne zaman cikicak yeni versiyonu 4. Kez indirdim oynuyorum bitir sil bida basla yokmu bu oyunu gelistirenlerin gelistirici bunyesine girip yardim edelim ya![]()
Hangi platformdan oynuyorsunuz? Oyun esnasında mı atıyor yoksa giriş yap tuşuna bas dediğiniz anda mı atıyor?Oyun çok güzel ama sürekli beni oyundan atıyor oyunun güncel sürümünü bitiremedim oyundan atma sorununu nasil çozebilirim
Şu anlık yok, ilerki sürümlerde gelebilir.Bu kadınları hamile nasıl birakacaz yeni sürumde bu olacak mı
Android platformunda oynuyorum oyun içerisinde atiyorHangi platformdan oynuyorsunuz? Oyun esnasında mı atıyor yoksa giriş yap tuşuna bas dediğiniz anda mı atıyor?