muhtemelen 1 - 2 ay içerisindeGüncelleme ne zaman?
güncelleme ne zaman gelecek tahmini bir tarih var mıKaraejderkral Yapımcı güncelleme üzerinde çalışmalarını sürdürüyor, getirdiği en son güncellemeden bu yana uzun zaman geçmediği için tahmini bir süre vermek zor.
Net bir tarih yok. Yapımcı hala yeni güncelleme üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.güncelleme ne zaman gelecek tahmini bir tarih var mı
gelince yazar mısınız oyundaki kızlara bağlandim resmenNet bir tarih yok. Yapımcı hala yeni güncelleme üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.
Discord sunucumuzda duyuru geçiliyor.gelince yazar mısınız oyundaki kızlara bağlandim resmen![]()
bende hiç sorun olmadı sorun senden olabiliroyun icerisinde bir hata vara oyun oynarken belli bir sure sonra oyundan atiyor bastan acmam lazim kayit etme menusu olmazsa hep bastan oynayacam oyunu bunun sorunu nedir acaba
1 aya güncelleme gelirSırf 2D diye bunca zaman böyle bi oyunu oynamadığıma inanamıyorum
Umarım yakın zamanda güncellenir. Konunun devamını merak ediyorum.
Oyunun içine çeviri dosyalarımızı şifrelediğimiz için anti-virüs programları virüs olarak algılıyor.oyunda virüs buluyor keylogger falan mı var yoksa
En son 30.09.2021 tarihinde güncelleme geldi. Konu içinde yazıyor.Oyuna en son güncelleme ne zaman geldi ona göre indiricem
Yapımcı yeni bölüm üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Güncelleme çıktıktan sonra en kısa sürede bizde oyunumuzu Türkçe olarak yeni sürüme güncelleyeceğiz.acil yeni bölüm gelmeli acil çok zamansız bitti oyun sahneler açısından tatmin olmadım