Phyrosca
Kayıtlı Üye
Ram yetersizliğinden veya depolama alanının az olmasından kaynaklanıyor olabilir çünkü bu oyunu oynayan çoğu kişide böyle bir sorun olmadı.Android platformunda oynuyorum oyun içerisinde atiyor
Ram yetersizliğinden veya depolama alanının az olmasından kaynaklanıyor olabilir çünkü bu oyunu oynayan çoğu kişide böyle bir sorun olmadı.Android platformunda oynuyorum oyun içerisinde atiyor
Yapımcı hala yeni sürüm ile uğraşıyor bu tarz oyunları final vermesi biraz zaman alabiliyor yapacak bir şey yok sadece beklemek zorundayız.Bu oyun ne zaman güncellemek sıkıldık artık hepsini oynamak istiyorum parça parca olmuyor artik
Bro git yapımcıya söyleBu oyun ne zaman güncellemek sıkıldık artık hepsini oynamak istiyorum parça parca olmuyor artik
Virüs programınız veya defender oyunun dosyalarından birini silmiş. Clear.exe'yi çalıştırın sonra tekrar oyunu açın. Bunları yaparken virüs programınızı devre dışı bıraktığınıza emin olun.
Yeni sürümü kurup kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Mobilde güncelleme geldiğinde ne yapıyoruz?
Yani kaldığımız yerden devam mı ediyoruz yoksa sıfırdan mı?
nasıl kuruluyor yeni sürüm yeniden mi indiricemYeni sürümü kurup kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Oyunu yeniden indirip açıyorsunuz. Kurulum otomatik yapılıyor.nasıl kuruluyor yeni sürüm
Yapımcının patreon hesabından takip edebilirsindaha gelmedi değil mi yeni sürüm
peki önceki indirdiğimizi siliyor muyuz acabaOyunu yeniden indirip açıyorsunuz. Kurulum otomatik yapılıyor.
Evet son sürüm.Bu gelen yeni sürüm mü